Vizitator adyvas33 Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 am un telefon lg ke 770 si are lumina alba pe tot ecranu.mi-a cazut din buzunar si de atunci are lumina alba,ce poate sa fie defect la el. Link spre comentariu
Vizitator doctor_gsm2009 Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 ai doua posibile defectiuni.1 soft 2 drive ic. Link spre comentariu
script22 Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Am intalnit si eu problema asta dupa o cazatura ecranul alb la un 6230 am fost la service cu el si lau resoftat si si-a revenit. Acm intrebarea mea care este ce se intampla de se strica softu de la cazatura Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Aprilie 20, 2010 Partajează Postat Aprilie 20, 2010 Asa zic ei ca l-au resoftat...Sa bage si ei la buzunar...Dau cu aer cald pe driverele sau procesoarele de display si iti revin...In momentul cazaturii se desface vreun pin de la ele... Link spre comentariu
iahim999 Postat Aprilie 20, 2010 Partajează Postat Aprilie 20, 2010 Poate s-a dus display-ul Eu am patit cu un nokia asa ceva si dupa ce i-am pus alt display a mers si inca mai merge depinde ce s-a fisurat Link spre comentariu
Mihai85 Postat Aprilie 20, 2010 Partajează Postat Aprilie 20, 2010 daca s-a defectat la cazatura este hardware.posibil sa fi iesit putin conectorul de la lcd Link spre comentariu
Kytan666 Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 sansele sa iasa conectori sunt foarte mici , de cand sunt in service odata am vazut asa ceva , teoretic e displayul dus , la LG putina lume se baga cu aer cald ca il omori de tot . sunt sanse sa-si revina din soft dar ca idee mergi la un service sa-ti testeze un display , daca nu merge cu un display bun , merge incercata si o banda flex si daca nu un soft... in rest.. eu cel putin nu risc sa bag aer cald in lg-uri.. Link spre comentariu
iahim999 Postat Aprilie 29, 2010 Partajează Postat Aprilie 29, 2010 Mi-e greata de LG Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum