Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Neseriozitate romaneasca ? - YO9HVP

Vizitator lucianf

Postări Recomandate

Vizitator lucianf

Stimati forumisti,

acest post se doreste a fi o avertizare cu privire la seriozitatea/cinstea radioamatorului (pacat ca-i in tagma asta) YO9HVP -

Sorin Stoenica.

Acum aprox. un an de zile (!!) am comandat un LC-metru complet, incasetat, conform cu ce prezenta pe site-ul http://www.yo9hvp.ro. Domnia sa a gasit de cuviinta sa-mi expedieze doar placile echipate, spunand ca nu are carcasa pe moment, urmand a primi. Dupa cateva zeci de telefoane/emailuri purtand discutii asupra acestui aspect (intinse pe aproape un an de zile !!), in care de fiecare data promitea rezolvarea problemei, a decis sa nu mai aiba niciun contact cu mine - client.

Recomand celor care intentioneaza sa intre in orice fel de relatie cu acest "tepar" sa evite acest lucru.

In situatia in care YO9HVP a decedat, este grav bolnav, sau forta majora il impiedica sa mai comunice in vreun fel, rog a ignora mesajul meu de mai sus.

YO5OXJ - Lucian.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• maxxim33

1

• Ovidanie

1

• Mosu Tuti

1

• soi

1

Top autori în acest subiect

Stimati forumisti,acest post se doreste a fi o avertizare cu privire la seriozitatea/cinstea radioamatorului (pacat ca-i in tagma asta) YO9HVP - Sorin Stoenica.Acum aprox. un an de zile (!!) am comandat un LC-metru complet, incasetat, conform cu ce prezenta pe site-ul http://www.yo9hvp.ro. Domnia sa a gasit de cuviinta sa-mi expedieze doar placile echipate, spunand ca nu are carcasa pe moment, urmand a primi. Dupa cateva zeci de telefoane/emailuri purtand discutii asupra acestui aspect (intinse pe aproape un an de zile !!), in care de fiecare data promitea rezolvarea problemei, a decis sa nu mai aiba niciun contact cu mine - client.Recomand celor care intentioneaza sa intre in orice fel de relatie cu acest "tepar" sa evite acest lucru.In situatia in care YO9HVP a decedat, este grav bolnav, sau forta majora il impiedica sa mai comunice in vreun fel, rog a ignora mesajul meu de mai sus.YO5OXJ - Lucian.

Cu ceva timp in urma am comandat la Dl. Sorin un LC-metru pe care l-am primit si care functioneaza bine. Saptamana trecuta am facut o noua comanda, un frecventmetru FC2 si doua alimentatoare care a fost onorata in mod exemplar. Despre calitatea kit-urilor : ireprosabil. Nu cred ca se pune problema seriozitatii D-lui Sorin. Din partea mea numai de bine!
Link spre comentariu

De la YO9HVP-Sorin am cumparat mai multe produse, pana acum am primit aproximativ zece colete de la dumnealui si totul a decurs bine, nu am ce sa-i reprosez.

Link spre comentariu

Cu parere de rau va spun ca sunt roman deci de unde titlul .... Neseriozitate romaneasca ? Sau pe romani ai caracterizeaza acest lucru? Chiar pe toti ?? :cry: :cry: :cry: :cry:

Link spre comentariu

Buna seara. Stimate domn maxxim33. DA ! Titlul se potriveste, nu sari, cand intr-o tara intreaga nu gasesti decat maximul 5% oameni seriosi, nu crezi ca ganeralizarea nu ar trebuii sa ne supere ?Insa despre YO9HVP - Sorin Stoenica, am o parere buna, am vorbit cu el si mi sa parut un om serios. Cam scump, dar acesta nu este un defect, marfa era de calitate. Despre seriozitatea celor 95% de romani . . . . .? ? ? Asta-i. Mosu Tuti.

Link spre comentariu
Vizitator mirzan daniel

Sorin totdeauna a fost serios...Am luat de la el,mai demult,o scala digitala si un bug electronic.Calitatea si functionarea modulelor ireprosabile.Cine stie ce-o fi patit...

Link spre comentariu

Are si moderator, dar moderatoru' astepta interventia ta. Maine seare se inchide subiectul, asa ca, daca mai postati, exista timp pana pe 25 martie ora 22.28.O zi buna.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări