Vizitator radu_razvan2000 Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 am facut o incinta pt un difuzor Sal Beast250,in interior se aude bine,dar afara se aude incet.am simulat incinta in Winisd dupa parametrii t/s ai difuzorului[attachment=0]Sal specification.pdf[/attachment] Link spre comentariu
alex20alex Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Avand in vedere ca este difuzor auto nu prea are cum sa se auda tare "afara" , mai ales ca are un spl de 84db! Link spre comentariu
Vizitator radu_razvan2000 Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 am vrut sa spun ca il am montat in masina si nu se aude in afara masinii nici cu geamurile deschise.group deley influenteaza sunetul la distanta??? Link spre comentariu
radue Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Dar tu vrei sa se auda in afara masinii ?Pai ce rost mai are sa se auda in masina atunci ? Link spre comentariu
Vizitator radu_razvan2000 Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 vreau sa-l vand si cumparatorii imi spun ca vor sa se auda si afara.cred ca in masina castig 5-6 db si de aceea se aude tare.o sa mai micsorez incinta ca sa fie acordata mai sus si mai castig 3-4 db la 50hz,dar creste mult gd.cum o sa se auda un gd mare? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum