Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Capace noi si reconditionate pentru radio

viopa

Postări Recomandate

• 4 luni mai târziu...

Va salut.Am confecționat și eu două capace mai puțin partea cu inscrisurilesi de aceea as vrea să știu cum procedati,ce folosiți(cerneală,tuș ,etc).De asemenea , de unde procurați cartonul.Am reușit să găsesc carton pfl de culoare deschisă dar nu am găsit culoarea gri închis cum sunt căpăcele la o mulțime de radiouri(tesla ,de exemplu)Stimă.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
  • 4 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Superbe capacele.Foarte bine realizata inscriptionarea(facuta manual cred)Ma bucur ca cineva prin realizarea de astfel de lucrari aduce la viata vechile aparate de radio.

Link spre comentariu

D-le viopa,mai fa d-le si cate un capac mai nasparliu,ca ne-am saturat numai de capace impecabile.Mai dezmorteste atmosfera cu cate un stift, si sa vezi atunci comentarii.Stii cum e,ne-ai obisnuit cu caviar,si acum nu mai putem lauda ca ne-am obisnuit cu gustul.Daca ne treci pe fasole,sa te tii animatie pe topic  :rade:

Lasand gluma la o parte,am apreciat tot timpul ceea ce a fost expus in acest topic.Nu mai comentez  pana vine randul la un Latvia,sa vad ce iese.Am unul cu niste resturi de capac,si cine stie,poate il completez.

Link spre comentariu

viopa: " Nu stiu daca mai intereseaza pe cineva, dar postez "

Respect pentru munca depusa si felicitari pentru rezultate !

Am spus asa ceva deoarece vad ca sectorul de aparate vechi este aproape decedat. Iar daca as posta vreo reconditionare/restaurare, se gaseste cate un invidios sau cel putin carcotas si comenteaza fara a da exemplul personal , asa cum am patit cu rr Doina.

D-l doru 3160, ma uit sa vad cum este capacul de la al meu  Latvia , poate este intreg .

Multumesc de aprecieri!

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări