viopa Postat Februarie 15, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2015 Un nou capac spate pentru radio Moskvici. http://s986.photobucket.com/user/viorel1900/library/?sort=3&page=1# http://s986.photobucket.com/user/viorel1900/library/?sort=3&page=1# Link spre comentariu
viopa Postat Februarie 17, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2015 Un nou capac. Capacul pentru radio Olt. Sper sa se lipeasca pozele. http://s986.photobucket.com/user/viorel1900/media/Micsorat1_zps8e579866.jpg.html?sort=3&o=0 http://s986.photobucket.com/user/viorel1900/media/Micsorat1_zps705dbcb9.jpg.html?sort=3&o=1 Link spre comentariu
Marcel dinulica Postat Iulie 13, 2015 Partajează Postat Iulie 13, 2015 Va salut.Am confecționat și eu două capace mai puțin partea cu inscrisurilesi de aceea as vrea să știu cum procedati,ce folosiți(cerneală,tuș ,etc).De asemenea , de unde procurați cartonul.Am reușit să găsesc carton pfl de culoare deschisă dar nu am găsit culoarea gri închis cum sunt căpăcele la o mulțime de radiouri(tesla ,de exemplu)Stimă. Link spre comentariu
viopa Postat Iulie 13, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2015 Folosesc cerneala sau tus negru.Carton cumpar printr-o firma de aici ce face comenzi la Bucuresti. Link spre comentariu
viopa Postat Noiembrie 20, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2015 Un capac nou pentru radio Partizan. Link spre comentariu
viopa Postat Aprilie 13, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2016 Un nou capac pentru radio Junior. Link spre comentariu
viopa Postat Mai 24, 2016 Autor Partajează Postat Mai 24, 2016 Am facut un nou capac pentru radio Festival. Nu stiu daca mai intereseaza pe cineva, dar postez. Link spre comentariu
fany15 Postat Mai 24, 2016 Partajează Postat Mai 24, 2016 Superbe capacele.Foarte bine realizata inscriptionarea(facuta manual cred)Ma bucur ca cineva prin realizarea de astfel de lucrari aduce la viata vechile aparate de radio. Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 24, 2016 Partajează Postat Mai 24, 2016 D-le viopa,mai fa d-le si cate un capac mai nasparliu,ca ne-am saturat numai de capace impecabile.Mai dezmorteste atmosfera cu cate un stift, si sa vezi atunci comentarii.Stii cum e,ne-ai obisnuit cu caviar,si acum nu mai putem lauda ca ne-am obisnuit cu gustul.Daca ne treci pe fasole,sa te tii animatie pe topic Lasand gluma la o parte,am apreciat tot timpul ceea ce a fost expus in acest topic.Nu mai comentez pana vine randul la un Latvia,sa vad ce iese.Am unul cu niste resturi de capac,si cine stie,poate il completez. Link spre comentariu
soundstage Postat Mai 24, 2016 Partajează Postat Mai 24, 2016 viopa: " Nu stiu daca mai intereseaza pe cineva, dar postez " Respect pentru munca depusa si felicitari pentru rezultate ! Link spre comentariu
viopa Postat Mai 25, 2016 Autor Partajează Postat Mai 25, 2016 viopa: " Nu stiu daca mai intereseaza pe cineva, dar postez " Respect pentru munca depusa si felicitari pentru rezultate ! Am spus asa ceva deoarece vad ca sectorul de aparate vechi este aproape decedat. Iar daca as posta vreo reconditionare/restaurare, se gaseste cate un invidios sau cel putin carcotas si comenteaza fara a da exemplul personal , asa cum am patit cu rr Doina. D-l doru 3160, ma uit sa vad cum este capacul de la al meu Latvia , poate este intreg . Multumesc de aprecieri! Link spre comentariu
viopa Postat Noiembrie 7, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 Are cineva un capac de radio Opereta A2 ? Link spre comentariu
viopa Postat Noiembrie 28, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2016 Are cineva un capac spate de la radio Opereta A2 ? Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 28, 2016 Partajează Postat Noiembrie 28, 2016 Pt Opereta S572A am eu. Pt A 2 n-am gasit nici poze sa vad cum arata... Link spre comentariu
viopa Postat Noiembrie 28, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2016 A simplu am si eu. A2 intra in categoria celor rare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum