Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Capace noi si reconditionate pentru radio

viopa

Postări Recomandate

Am înțeles metoda, văd că iese minunat și voi găsi și eu răbdarea necesară pt. un capac la INTIM 613 ca și cel de la începutul subiectului. Problema este că nu am originalul deloc, nu este degradat, lipsește. Și mă tot gândesc cum să fac după poza din topic un șablon după care să tai. Poate aveți vreo idee că eu am una singură -forma și dimensiunile după cutie iar restul desenat din mâna după foto (cam greu).Oricum abea acum mă duc să caut în oraș PFL.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 9 luni mai târziu...

Pot face doar unele capace pentru radio si numai daca am model.Daca gasiti la cineva unul original puteti face o copie si apoi cu un carton la culoare il duceti la decupat si scris cu laser.

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
  • 4 luni mai târziu...

Felicitari pentru tot ceea ce faci! Pacat ca unii nu inteleg respectul pentru patrimoniul industrial si acesta nici nu prezinta interes pentru ei! Dar atunci ce cauta in zona asta? (Intrebare retorica, desigur...).

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări