viopa Postat Iulie 2, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2010 Gaurile le fac cu burghiu ascutit pentru lemn. Sunt si gata ascutite. Link spre comentariu
viopa Postat August 13, 2010 Autor Partajează Postat August 13, 2010 Capac spate pentru SELECT 2 , varianta A1. Link spre comentariu
viopa Postat Noiembrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 Capace spate pentru rr CARMEN 3 S632A si S632A1 [calde...]. Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Materialul nou este pal [gen cutii de marmelada]Banuiesc ca este vorba de o greseala. Materialul nu este PAL ci PFL. Felicitari pentru munca depusa si pentru aspectul capacelor. Link spre comentariu
viopa Postat Decembrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Multumesc! Pana la urma a vazut cineva gresala ce am facut-o. PFL. Link spre comentariu
viopa Postat Iunie 19, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2011 De aceasta data am confectionat un capac spate, de la radio BICAZ. Capacul original... Si noul capac... Mai am de decupat gaurile pentru mufe si de trecere a cablului de alimentare. Link spre comentariu
nicolae57 Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 Daca tot suntem la capitolul capace.Minerva 506 a venit fara capac spate.Desenat in Corel si taiat cu laserploter.Scrisul este gravat tot cu laser.Material folosit PFL 4mm. Multumesc domnului Pavel Viorel pentru sablonul capacului original. Link spre comentariu
viopa Postat Iunie 20, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2011 A iesit frumos capacul de Minerva. Laserul este laser... Laserul meu este mana dreapta,tusul, preduceaua... Link spre comentariu
viopa Postat August 14, 2011 Autor Partajează Postat August 14, 2011 Capac pentru radio RECORD 49. Capacul original... Si capacul nou, la care trebuie sa fac gaurile ovale . Link spre comentariu
feri.visky Postat August 23, 2011 Partajează Postat August 23, 2011 Asta da lucrare... si nu ma uita si pe mine cu unul...Cu ce spray dai pe carton?P.S. Mai trimite-mi odata lista cu... datorii... Link spre comentariu
viopa Postat August 24, 2011 Autor Partajează Postat August 24, 2011 Pai este chiar capacul comandat...Nu il dau cu lac sau alta solutie.Acum sunt plecat in concedu. Cand ma intorc, voi verifica lista. Link spre comentariu
viopa Postat Martie 1, 2013 Autor Partajează Postat Martie 1, 2013 Un nou capac spate , este pentru rr PIONIER 53. A iesit dupa cum se vede. Link spre comentariu
vera Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Jos palaria in fata relizarilor dvs. Capacele sunt excelente. De curiozitate, cam cat timp lucrati la unul ? Au spus colegii ca aveti rabdare, eu cred ca aveti cu carul. Multa sanatate ca e nevoie de oameni ca dvs. Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Un nou capac spate , este pentru rr PIONIER 53. A iesit dupa cum se vede. Ma uit cu drag la realizarile dumneavoastra . Felicitari domnule ''viopa'' Multa sanatate si putere de munca pentru ca avem ce invata de la dumneavoastra. Link spre comentariu
viopa Postat Martie 11, 2013 Autor Partajează Postat Martie 11, 2013 Multumesc! Numai bine! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum