viopa Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 Daca acest topic nu-si are rostul, rog administratorii forumului sa-l stearga. Am inceput fabricarea unui capac din spate la rr Intim. Capacul original [ce-l am ]este Materialul nou este pal [gen cutii de marmelada], si asa arata dupa trasare, taiere la dimensiune, gaurire si decupare gauri profilate. Pentru inscriptionare, am procedat prin copiere pe o foaie de hartie , cu creionul, [metoda arhi-cunoscuta], Urmeaza sa copii [transpun ] cu indigo pe capacul nou, apoi sa dau [scriu] cu vopsea rosie.Cred ca merge vopsit capacul, in culoare gri, apoi scris cu auriu. Link spre comentariu
viopa Postat Martie 22, 2010 Autor Partajează Postat Martie 22, 2010 Asa arata capacul , dupa ce l-am scris. Link spre comentariu
iulidan2 Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 Felicitari ! Arata foarte bine.S-au folosit sabloane la scriere, sau ce metoda, de arata asa bine ? Link spre comentariu
viopa Postat Martie 22, 2010 Autor Partajează Postat Martie 22, 2010 Am scris mai sus cum am facut... Link spre comentariu
viopa Postat Aprilie 14, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Confectionare capac spate rr MIORITA 1. Materialul ce se poate folosi este ... un capac de la un televizor [daca se mai gasesc]. Se traseaza dupa modelul original, apoi se taie pe contur. Link spre comentariu
cnegrea0 Postat Aprilie 17, 2010 Partajează Postat Aprilie 17, 2010 o sa vina vremea cand cineva o sa refaca capacul de televizor fiindca altii au facut capace de radio, ha, ha, scuze, oricum e munca de precizie, nota 10! Link spre comentariu
viopa Postat Mai 16, 2010 Autor Partajează Postat Mai 16, 2010 Am reusit sa termin capacul de la rr MIORITA. Sincer nu sunt multumit... Link spre comentariu
Selena Postat Mai 16, 2010 Partajează Postat Mai 16, 2010 Insatisfactia este cauzata de aspectul grafic?Daca mai exista vechile ateliere de legare a cartilor, mesterii aceia utilizau litere de otel, le montau pe un suport, le incalzeau, apoi le presau puternic pe carton, cu o folie subtire aurie sau argintie intre. Desigur, nu aveau toate tipurile de caractere... Link spre comentariu
viopa Postat Mai 17, 2010 Autor Partajează Postat Mai 17, 2010 Ce bine ca mai exista cate cineva sa-mi deschida mintea. Buna idee! Multumesc! Am uitat ca un fost coleg imi lega cartile din biblioteca personala.Am sa apelez la el. Link spre comentariu
viopa Postat Mai 18, 2010 Autor Partajează Postat Mai 18, 2010 Un nou capac pentru NORDIC 2. Cu putina atentie, fara graba, ar fi aratat mai bine... Link spre comentariu
mila Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 Nu stiu ,dar din pozele prezentate arata foarte bine si cel mai important e satisfactia lucrului implinit...zau nimic nu egaleaza asta!FELICITARI! Link spre comentariu
viopa Postat Mai 19, 2010 Autor Partajează Postat Mai 19, 2010 Ca sa fiu multumit total, trebuia sa am sculele adecvate pentru nituire, un exemplu, ar trebui sabloane pentru scris, si tot asa...Este loc de mai bine... Link spre comentariu
viopa Postat Iulie 2, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2010 Un capac pentru SELECT2 S633A. Posibil sa nu mai intereseze pe nimeni... Link spre comentariu
iora Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 felicitari pentru rezultat si in special pentru rabdare. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Cred ca aceste capace sunt facute in pauzele de relaxare intre 2 panze... De curiozitate,cu ce dai gaurile in cartonul ala de nu se vad bavuri sau umflare daca ar fi date cu o preducea....in felul asta doar la panson ar putea iesi,eram doar curios . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum