sergiu mihoc Postat Martie 20, 2010 Autor Partajează Postat Martie 20, 2010 Ai grija sa nu aiba mediana pt 120(adica sa fie in primar).Daca nu stii care este primarul masoara bobinele cu un ohm-metru si bobina cu rezistenta cea mai mare este primarul.Il poti folosi cu tda2050 in schimb(suporta perfect 2x20V)ok, am sa revin cand termin amplificatorul, adica maine Link spre comentariu
mikella Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 ca sa gasesti un datashet scrii pe gogle codul componentei (tda 2003 de ex) urmat de cuvantul datasheet si ai sa gasesti toate datele despre acea componenta.in felul acesta vezi la ce se poate folosi fiecare componenta care o ai tu pe placile alea. Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat Martie 21, 2010 Autor Partajează Postat Martie 21, 2010 ca sa gasesti un datashet scrii pe gogle codul componentei (tda 2003 de ex) urmat de cuvantul datasheet si ai sa gasesti toate datele despre acea componenta.in felul acesta vezi la ce se poate folosi fiecare componenta care o ai tu pe placile alea.mersi ptr informatie..nu stiam scuzati-ma ca insist dar miar trebui o schema mai simpla aia care miati dato e prea complicata, nu am reusit s-o fac si am lasat balta, stiu ca ptr voi e simpla dar ptr mine nu, miar trebui ceva asemanator: Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat Martie 21, 2010 Autor Partajează Postat Martie 21, 2010 am gasit o schema pe google cu TDA2030, pare un pic mai simpla: Link spre comentariu
mikella Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 mai simplu de atat nu stiu daca gasesti.poate vreun integrat care nu are nevoie de alte componente sa functioneze ,daca exista asa ceva.experimenteaza ca asa inveti dar trebuie sa citesti si unele lucruri ca la nimereala nu iese nimic.bafta Link spre comentariu
__farad__ Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Daca folosesti alimentare diferentiala se usureaza mai mult schema.Si scapi si de condensatorul de pe iesire. Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 24, 2010 Partajează Postat Martie 24, 2010 farad, omul nu prea ştie nici să redreseze tensiunea trafului simplu, nu cu priză mediană, pe care-l are, şi tu îl pui să facă scheme cu alimentare simetrică??? sergiumihoc93, apucă-te să faci ultima schemă, cea alimentată la 28 de volţi, dar va trebui să obţii un traf de minimum 24 de volţi la un amper, măcar. dacă nu ai, şi nici nu poţi obţine, foloseşte un 2003, care se pretează la tensiune de alimentare între 6 şi 18 volţi. tot schema cu alimentare simplă, ca să poţi folosi traful tău de 14 volţi, o găseşti în datasheetul lui... aş putea să pomenesc şi de tda 2822m, care se alimentează de la 1,8 volţi până la 18 volţi, şi este simplu de folosit, şi superieftin (1 sau 2 lei, funcţie de magazin), singura chestie e că nu are cine ştie ce putere, pentru că a fost conceput pentru echipamente portabile... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum