Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema amplificator ptr un incepator!!

sergiu mihoc

Postări Recomandate

Ai grija sa nu aiba mediana pt 120(adica sa fie in primar).Daca nu stii care este primarul masoara bobinele cu un ohm-metru si bobina cu rezistenta cea mai mare este primarul.Il poti folosi cu tda2050 in schimb(suporta perfect 2x20V)

ok, am sa revin cand termin amplificatorul, adica maine
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sergiu mihoc

9

• __farad__

4

• mikella

3

• Dj Alex

2

ca sa gasesti un datashet scrii pe gogle codul componentei (tda 2003 de ex) urmat de cuvantul datasheet si ai sa gasesti toate datele despre acea componenta.in felul acesta vezi la ce se poate folosi fiecare componenta care o ai tu pe placile alea.

Link spre comentariu

ca sa gasesti un datashet scrii pe gogle codul componentei (tda 2003 de ex) urmat de cuvantul datasheet si ai sa gasesti toate datele despre acea componenta.in felul acesta vezi la ce se poate folosi fiecare componenta care o ai tu pe placile alea.

mersi ptr informatie..nu stiam

scuzati-ma ca insist dar miar trebui o schema mai simpla :jytuiyu

aia care miati dato e prea complicata, nu am reusit s-o fac si am lasat balta, stiu ca ptr voi e simpla dar ptr mine nu, miar trebui ceva asemanator:

Posted Image

Link spre comentariu

mai simplu de atat nu stiu daca gasesti.poate vreun integrat care nu are nevoie de alte componente sa functioneze ,daca exista asa ceva.experimenteaza ca asa inveti dar trebuie sa citesti si unele lucruri ca la nimereala nu iese nimic.bafta

Link spre comentariu

farad, omul nu prea ştie nici să redreseze tensiunea trafului simplu, nu cu priză mediană, pe care-l are, şi tu îl pui să facă scheme cu alimentare simetrică???

sergiumihoc93, apucă-te să faci ultima schemă, cea alimentată la 28 de volţi, dar va trebui să obţii un traf de minimum 24 de volţi la un amper, măcar.

dacă nu ai, şi nici nu poţi obţine, foloseşte un 2003, care se pretează la tensiune de alimentare între 6 şi 18 volţi. tot schema cu alimentare simplă, ca să poţi folosi traful tău de 14 volţi, o găseşti în datasheetul lui...

aş putea să pomenesc şi de tda 2822m, care se alimentează de la 1,8 volţi până la 18 volţi, şi este simplu de folosit, şi superieftin (1 sau 2 lei, funcţie de magazin), singura chestie e că nu are cine ştie ce putere, pentru că a fost conceput pentru echipamente portabile...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări