Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tub subwoofer - fantana adanca de 22m

Paollo

Postări Recomandate

Sa presupunem ca as vrea sa-mi fac un subwoofer care ar avea o incinta cilindrica cu diametru interior de 1 m adanca de 22 m - o fantana cu tuburi din beton. nu asta ar fi problema ca incinta e gata facuta langa casa :) vreau sa stiu daca as putea da undeva comanda pt un dif de sub cu diametru de 1 m si de vreo 10.000 de wati. As vrea sa vad cum zboara termopanele pe o raza de 100 de m :) Proiectul e de viitor.. un viitor indepartat cand o sa-mi permit asa ceva:) A mai incercat cineva ceva asemnator?chiar as fi curios.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Paollo

7

• Mircea Bartic

4

• radue

4

• FIXVID

3

Top autori în acest subiect

Stiu, e o aberatie si nu ar trebui sa folosesc spatiul de pe forum pt asa ceva, dar numai imaginati-va.. s-ar produce un mic cutremur cand ar suna muzica in el :) totusi a mai facut cineva vreun tub de subb de dimensiuni f mari?

Link spre comentariu

un dif de sub cu diametru de 1 m si de vreo 10.000 de wati.

scuza-ma ca te intreb dar de unde alimentezi tu amplificator de 10.000 VA? Construiesti si o termocentrala langa casa?
Link spre comentariu

PAOLLO nu te supara pe mine dar esti cu capu rau!!! :lol: :lol: :lol: ti-a secat fantana din curte shi sa nu stea tuburile putzului degeaba le-ai gasit tu intrebuintare!!!oricum am ras cu lacrimi cand am citit subiectul asta!!! :lol: :lol: :lol:

Link spre comentariu

un dif de sub cu diametru de 1 m si de vreo 10.000 de wati.

scuza-ma ca te intreb dar de unde alimentezi tu amplificator de 10.000 VA? Construiesti si o termocentrala langa casa?
atentie la contorul de curent pentru ca acesta rezizta "doar" pana la 40 A maxim40A*220V=8800W
Link spre comentariu

PAOLLO nu te supara pe mine dar esti cu capu rau!!! :lol: :lol: :lol: ti-a secat fantana din curte shi sa nu stea tuburile putzului degeaba le-ai gasit tu intrebuintare!!!oricum am ras cu lacrimi cand am citit subiectul asta!!! :lol: :lol: :lol:

Era doar o idee :) oricum fantana nu e secata.. inca :)
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări