Paollo Postat Iulie 27, 2005 Partajează Postat Iulie 27, 2005 Sa presupunem ca as vrea sa-mi fac un subwoofer care ar avea o incinta cilindrica cu diametru interior de 1 m adanca de 22 m - o fantana cu tuburi din beton. nu asta ar fi problema ca incinta e gata facuta langa casa vreau sa stiu daca as putea da undeva comanda pt un dif de sub cu diametru de 1 m si de vreo 10.000 de wati. As vrea sa vad cum zboara termopanele pe o raza de 100 de m Proiectul e de viitor.. un viitor indepartat cand o sa-mi permit asa ceva:) A mai incercat cineva ceva asemnator?chiar as fi curios. Link spre comentariu
Paollo Postat Iulie 27, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2005 Stiu, e o aberatie si nu ar trebui sa folosesc spatiul de pe forum pt asa ceva, dar numai imaginati-va.. s-ar produce un mic cutremur cand ar suna muzica in el totusi a mai facut cineva vreun tub de subb de dimensiuni f mari? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 27, 2005 Partajează Postat Iulie 27, 2005 Vise taica.... vise Link spre comentariu
costy Postat Iulie 27, 2005 Partajează Postat Iulie 27, 2005 Asta are 80cm dar e de 150w. Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 27, 2005 Partajează Postat Iulie 27, 2005 faci un capac si pui mai multe difuri de 18"..oricum ideea mi se pare pierdere de vreme Link spre comentariu
Paollo Postat Iulie 27, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2005 partea rea e ca cred ca o sa aiba un group delay f mare daca nu pun un difuri tari , ceva normal la atata volum.. :( Link spre comentariu
radue Postat Iulie 27, 2005 Partajează Postat Iulie 27, 2005 Aveau aia de la Clarion un dif de 80 cm.Costa cam 10000 RON Link spre comentariu
pid Postat Iulie 28, 2005 Partajează Postat Iulie 28, 2005 un dif de sub cu diametru de 1 m si de vreo 10.000 de wati.scuza-ma ca te intreb dar de unde alimentezi tu amplificator de 10.000 VA? Construiesti si o termocentrala langa casa? Link spre comentariu
Paollo Postat Iulie 28, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2005 am trifazic banuiesc ca s-ar putea face un amplif care sa fie legat direct la 3 faze cu 380 V intre ele leg amplifuri in bridge pana ma satur .. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iulie 28, 2005 Partajează Postat Iulie 28, 2005 PAOLLO nu te supara pe mine dar esti cu capu rau!!! :lol: :lol: :lol: ti-a secat fantana din curte shi sa nu stea tuburile putzului degeaba le-ai gasit tu intrebuintare!!!oricum am ras cu lacrimi cand am citit subiectul asta!!! :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 28, 2005 Partajează Postat Iulie 28, 2005 un dif de sub cu diametru de 1 m si de vreo 10.000 de wati.scuza-ma ca te intreb dar de unde alimentezi tu amplificator de 10.000 VA? Construiesti si o termocentrala langa casa?atentie la contorul de curent pentru ca acesta rezizta "doar" pana la 40 A maxim40A*220V=8800W Link spre comentariu
notchman Postat Iulie 28, 2005 Partajează Postat Iulie 28, 2005 Cred ca vrea sa sparga borcanele cu muraturi ale chinezilor, de pe partea aialalta a globului nostru pamantesc , ... :lol: :shock: Link spre comentariu
Paollo Postat Iulie 30, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2005 PAOLLO nu te supara pe mine dar esti cu capu rau!!! :lol: :lol: :lol: ti-a secat fantana din curte shi sa nu stea tuburile putzului degeaba le-ai gasit tu intrebuintare!!!oricum am ras cu lacrimi cand am citit subiectul asta!!! :lol: :lol: :lol:Era doar o idee oricum fantana nu e secata.. inca Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iulie 30, 2005 Partajează Postat Iulie 30, 2005 dar lasa ai tu grija sas sece, mai ales pe caldura asta!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Iulie 30, 2005 Partajează Postat Iulie 30, 2005 si dupa ce a secat, construiesti casa pe gaura... 8) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum