nelutu Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 salut,va rog frumos as avea nevoie de schema de la acest televizor? multumesc! Link spre comentariu
naetv Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 Mai multe date despre el - procesor , jungla , sursa, BV Link spre comentariu
nelutu Postat Martie 20, 2010 Autor Partajează Postat Martie 20, 2010 e televizorul lui fratele meu,a spus ca il aduce la mine,inca nu l-am desfacut ,mi-a spus ca trebuie sa aiba si schema,dar m-am gandit ca poate cineva stie si are acesta schema,ca sa vad cam ce condensatoare are, ar trebui schimbate ca este cam vechi ,oricum daca are schema o voi posta pentru a folosi la cineva care mai are nevoie Link spre comentariu
tv1 Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 salut,va rog frumos as avea nevoie de schema de la acest televizor? multumesc! Schema a fost publicata in Depanatorul nr.26http://forum.microprocesoare.ro/index.php?topic=991.0 Link spre comentariu
nelutu Postat Martie 25, 2010 Autor Partajează Postat Martie 25, 2010 l-am inviat,schema pe care am primit-o arata asa,nu este pentru sasiul 5800 A4S020-03,eu m-am descurcat pentru ca problema a fost in etajul de alimentare care seamana http://rghost.net/1246137 Link spre comentariu
nelutu Postat Octombrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2015 (editat) Buna ziua!,nu am mai deschis alt topic ,fiind vorba de acelasi tv,am o problema ,nu mai functioneaza din telecomanda ,i-am facut o cura de condensatori,dar nu stiu ce sa mai fac,va rog daca puteti sa ma ajutati cu un sfat,procesorul este ST 6387B1/FIP,multumesc. Editat Octombrie 7, 2015 de nelutu Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 7, 2015 Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Telecomanda tv-ului o fi ok,ati incercat si cu o alta telecomanta ? 1 Link spre comentariu
nelutu Postat Octombrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Aveti dreptate,am incercat cu o telecomanda universala,si raspunde la comenzi,multumesc frumos. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum