Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

mini subwoofer!

Vizitator CJ

Postări Recomandate

Ma intereseaza si pe mine un difuzor de 8" mai ieftin, sub 600 de miipe care sa-l folosesc pe post de subwoofer de calculator, intr-oincinta de ~20L bass reflex!Avetii idei?Imi trebuie neaparat si parametrii lui!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 40
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• margarit2001

5

• adi_0106

5

• Haralambie

2

• Mircea Bartic

1

Vizitator CJ

Un difuzor comparabil la sunet cu cel folosit de Altec Lansing la modelul ADA890 (8") gasesc?margarit2001 ati incercat acel dif? Arata bine in poza!Aveti parametrii lui?Frunzila aveti parametrii pentru 200LPP, ambele variante 4/8 ohmi?

Link spre comentariu

Fs = 53,95 Hz Qms = 1,151 Vas = 38,86 liters Cms = 0,536 mm/N Mms = 16,24 g Rms = 4,782 kg/s Xmax = 4, mm Xmech = 6, mm P-Dia = 169,6 mm Sd = 226, sq.cm P-Vd = 0,0904 liters Qes = 0,446 Re = 7,5 ohms Z = 8, ohms BL = 9,621 Tm Pe = 50, watts Qts = 0,321 no = 1,319 % 1-W SPL = 93,35 dB 2.83-V SPL = 93,63 dB

Link spre comentariu

CJ azi ce am terminat un woofer d pc cu un dif din asta :wink:am incercat si 200LPPala albastru e mult mai tareparerea mea 8)

Dar si pretul e altul :lol:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări