cosmin_h Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Buna!Am cumparat mai de mult o statie CB fara microfon, pana acum am folosit statia asa, auzeam ce am nevoie si eam multumit dar de 2 zile a mutit.Nu am nici cea mai mica idee ce sa ii fac, daca cineva crede ca ma poate ajuta...Multumesc Link spre comentariu
soi Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Buna!Am cumparat mai de mult o statie CB fara microfon, pana acum am folosit statia asa, auzeam ce am nevoie si eam multumit dar de 2 zile a mutit.Nu am nici cea mai mica idee ce sa ii fac, daca cineva crede ca ma poate ajuta...MultumescCe marca de statie ai? Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 si zici ca nu e dus finalul audio ? Link spre comentariu
cosmin_h Postat Martie 20, 2010 Autor Partajează Postat Martie 20, 2010 Statie e aceasta http://i50.tinypic.com/w1fax1.jpg Finalul audio nu e dus deoarece cand trec pe sub liniile de inalta tensiune fasaie. Astept sugestii . Merci Link spre comentariu
yo9hrb Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 Sa nu fie intrerupt sau scurtcircuitat cablul de antena. Link spre comentariu
cosmin_h Postat Martie 20, 2010 Autor Partajează Postat Martie 20, 2010 Am verificat cu o alta antena si face la fel, la inceput tot de la antena am crezut ca e problema, dar se pare ca nu e de acolo.Multumesc Link spre comentariu
Mosu Tuti Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 Buna seara. Daca antena era in scurtcircuit sau intrerupta tot trebuia sa aiba zgomot de demodulare. Daca reglezi SQ. la 0 apare vreun sgomot in dif.Fotografiaza statia din spate ca sa identificam marca si modelul. Mosu. Link spre comentariu
Vizitator motoeddu Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 EU AM VAZUT LA DITOATE.RO MULTE MODELE DE STATII EMISIE - RECEPTIE : Alan Brondi Cobra Magnum Maxon Midland Motorola Neptun Pacific CU RAZA MARE , CARE POT FI ALIMENTATE si LA BRICHETA DE LA MASINA.TELEFON DITOATE.RO :0756 24 61 98 0725 43 80 54 0769 94 62 51 0336 64 75 00 Link spre comentariu
soi Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Nu vreau sa te descurajez, dar este mai greu de reparat prin corespondenta mai ales daca nu ai experienta in domeniu dupa cum spui. Cu stima! Link spre comentariu
cosmin_h Postat Martie 21, 2010 Autor Partajează Postat Martie 21, 2010 Buna seara. Daca antena era in scurtcircuit sau intrerupta tot trebuia sa aiba zgomot de demodulare. Daca reglezi SQ. la 0 apare vreun sgomot in dif.Fotografiaza statia din spate ca sa identificam marca si modelul. Mosu.Salut!!Asta scrie pe spate http://it.tinypic.com/r/142rog8/5Cu SQ. la 0 nu se aude nimic in difuzor si imi sta ledul de la ch.aprins free.Multumiri Link spre comentariu
soi Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Buna seara. Daca antena era in scurtcircuit sau intrerupta tot trebuia sa aiba zgomot de demodulare. Daca reglezi SQ. la 0 apare vreun sgomot in dif.Fotografiaza statia din spate ca sa identificam marca si modelul. Mosu.Salut!!Asta scrie pe spate http://it.tinypic.com/r/142rog8/5Cu SQ. la 0 nu se aude nimic in difuzor si imi sta ledul de la ch.aprins free.MultumiriVerifica difuzorul s-ar putea sa ai surprize. Este posibil sa fie defect ci. final audio sau mufa EXT de pe statie. Ai folosit-o fara microfon? Te intreb deoarece la majoritatea statiilor CB masa difuzorului se face prin contactul PTT de pe microfon, mai clar: daca nu introduci mufa microfonului nu ai receptie in difuzor. Succes! Link spre comentariu
soi Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Buna seara. Daca antena era in scurtcircuit sau intrerupta tot trebuia sa aiba zgomot de demodulare. Daca reglezi SQ. la 0 apare vreun sgomot in dif.Fotografiaza statia din spate ca sa identificam marca si modelul. Mosu.Salut!!Asta scrie pe spate http://it.tinypic.com/r/142rog8/5Cu SQ. la 0 nu se aude nimic in difuzor si imi sta ledul de la ch.aprins free.MultumiriHotarastete: ori ,,nu se aude nimic in difuzor" ori ,,fasie cand treci pe sub liniile de inalta tensiune. Ce zici? Daca ai ledul de la ch.free aprins inseamna ca ai apasat tasta ch9 (urgenta) care trece statia automat in AM. Asta ar putea fi explicatia ca nu ai zgomotul caracteristic modulatiei de frecventa MF. Am nimerit-o? Link spre comentariu
cosmin_h Postat Martie 21, 2010 Autor Partajează Postat Martie 21, 2010 Pai sa lamurim:1 Am folosit statia fara microfon din Decembrie pana acum si a functionat (a murit cam acum 4 - 5 zile)2 Difuzorul l-am verificat cu alta sursa audio si e ok3 Finalul audio pare ok (desi pt siguranta o sa il inlocuiesc)4 Fasaitul apar doar sub liniile de inalta tensiune cu SQ unde era in mod normal, cu SQ la 0 inca nu am vazut cum se comporta la liniile de inalta tensiune5 Ledul de la ch Free statea si inainte aprins pana in momentul cand receptiona ceva.6 Canalul 9 nu e activat, verificat7 Are led care indica cand esti pe FM Multumesc Link spre comentariu
Mosu Tuti Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Buna seara. Domnule cosmin_h, statia dumitale este de fabricata de firma DNT in anul 1988. Indicativul SR-7 88 nu l-am gasit in baza de date al firmei. Se pare ca este cam vechiuta pentru ei. In baza lor de date insa am gasit 50 de scheme dintre care una avea indicativul SCANNER. Schema are extensia .DJVU. Cand am convertit-o a rezultat un BMP de 151 MB.Te rog sa deschizi statia si sa faci cat mai multe fotografii, astfel ca sa vedem cu ce piese este facuta. Nu schimba nimic in ea. Nu o du la reparat la electronisti "banuiti". Spune-mi ce final audio are, ce final de RF si ce tip de Sinteza. Poate o brodim.Speranta. Mosu Tuti. Link spre comentariu
Mosu Tuti Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Buna. Se pare ca pe posesor nu il prea intereseaza. Extensia djvu nu este permisă.. Pacat. Sa ne comunice posesorul ce componente principale are. Mosu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum