Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PMPO

Flor

Postări Recomandate

SalutTocmai am incheiat o discutie despre PMPO, asa ca am umblat prin net, dar inca nu am gasit o definitie exacta a acestuia. Practic, din cea ce vedeam pe cutie, imparteam la 20, de ex 100WPMPO/ 20=5W...Poate cineva sa ma ajute la clarificarea subiectului?Multumesc anticipat.FlorP.S. Am "sapat" prin forum ca sa fiu sigur ca nu reiau un subiect deja tratat. Daca am gresit, scuze si indicati-mi unde a fost discutat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 44
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Flor

8

• cirip

7

• Adi Florin

5

• Depanatoru

3

Top autori în acest subiect

Vizitator Vasile

PMPO este puterea supartata si redata pentru 1 micro secunda si dupa aia crapa tot.Formula este asa Varsta bunicii la patrat/suma timpului cat a facut sex in viata, depinde ce bunica :lol:

Link spre comentariu

stati voi linistiti ca PMPO nu are nici o logica, standardul acesta nici nu exista, e o porcarie inventata de chinezi pt marketing, sa puna botu' necunoscatorii :lol:

Link spre comentariu

Dom' Vasile,Formula postata de tine e buna, dar are precizie limitata de pana la 12.6%. Daca vrei sa scazi sub 10% trebuie aplicata constanta lui Skinner. Daca se doreste precizie mai buna de 1%, atunci trebuie inmultit, impartit, adunat sau scazut (depinde de faze lunii) cu un coeficient derivat din raportul dintre forta de frecare si viteza de suflecare la puterea lungimea vaporului supra varsta capitanului. Desigur, e vorba de vaporul pe care a fost facut ampliful cu jde pimpo prajiti :)Dupa care iei un amplif de la Vasile daca vrei sa ai la ce sa asculti :)Cirip

Link spre comentariu

dar de ce nu ii raspundeti mai adecvat !!pmpo este puterea maxima in impuls la o anumita fradica poate fi orcit diferenta fata de rms !e ca si cind ai avea un condensator si il incarci dupa care ii faci un scurt la borne si afli pmpo

Link spre comentariu

Eu cred ca raspuns mai adecvat nu putea primi. pempo ala e o gogoritza a vanzatorilor de tzara si popor. Din moment ce "poate fi orcit ", inseamna ca nu reprezinta nimic. Nu?Cirip

Link spre comentariu
Vizitator kameleon

stiu ca se impartzea cu 24 nu 20Reprezinta puterea maxima care o da ampliful, inainte sa decedeze, pe rezistentza minima care o suporta si in cc.PMPO e o valoare a unui lantz acustic, nu e la mishto.

Link spre comentariu

De fapt asta incercam eu sa aflu. Standardul PMPO defineste ca 1W PMPO se masoara pe rezistenta de 0.1R, timp de 1 microsecunda, cu semnal de tip zgomot roz, -pe bune ca exista acest tip de semnal, cursul de TTI-, etc..., si reprezinta tensiunea de 1KV pe curentul de 1MA...Flor

Link spre comentariu
Vizitator emilus

Salut Flor,Pai daca stii, de ce ne tii in suspans ??? Toata noaptea am visat ca eram atacat de PMPO-isti aliati cu cligonieni si nefilotzi care se hraneau cu razele laser lansate de arma mea !!!! Pina la urma i-am stirpit cu un spray de tintari !

Link spre comentariu

Puterea PMPO (Peak Momentary Power Output) este o putere calculata ca fiind puterea de varf pe care o poate da instantaneu (intr-un timp foarte scurt) amplificatorul. Ea este calculata in conditiile unei eficiente de 100% a amplificatorului (fapt nerealist) dupa o formula deseori proprietara a firmei ce a produs amplificatorul. Astfel rezulta valori nerealiste ce sunt de 5 pana la 10 ori mai mari decat valorile reale.Flor poate ma lamuresti si pe mine ce este zgomotul roz. Si eu am facut cursuri de TTI si nu am auzit decat de zgomot alb.

Link spre comentariu

SalutEu mai retin doar ca zgomotul alb are densitatea spectrala de putere (DsPP) constanta intr-o banda extrem de mare, teoretic infinita..Iar cel roz e intr-o banda limitata.FlorP.S Sper sa nu ma injure d-nul Neagoe..Ca daca era cel putin altfel, adica mai exigent, Rulea ar fi fost mic copil...Tu tot la IPB ?Ce promotie?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări