Vizitator 1student Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Salutare!Am gasit in urma cu cateva zile o aplicatie cu microcontrolere,un robotel care implementeaza procedura de parcare.Mi s-a parut foarte interesanta ideea proeictului si as vrea sa incerc sa implementez asa ceva,insa nu am gasit nici o schema pt el.De unde as putea face rost de una?Initial ma gandeam sa implementez ideea cu pic-uri dar am vazut cateva modele reusite,cu atmel.Multumesc anticipat! Link spre comentariu
cirip Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Nu schema conteaza si nici procesorul. Schema e 10% din toata lucrarea. Tot spilul e in algoritmul de parcare executat de procesor, oricare ar fi el. Aici cum te descurci? Link spre comentariu
Vizitator 1student Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Nu schema conteaza si nici procesorul. Schema e 10% din toata lucrarea. Tot spilul e in algoritmul de parcare executat de procesor, oricare ar fi el. Aici cum te descurci?incerc sa implementez programul prin incercari.o sa apelez si pe la profii de la fac,o sa mai caut pe internet anumite modele. Link spre comentariu
Vizitator viorel26 Postat Mai 28, 2010 Partajează Postat Mai 28, 2010 Salutare!Am gasit in urma cu cateva zile o aplicatie cu microcontrolere,un robotel care implementeaza procedura de parcare.Mi s-a parut foarte interesanta ideea proeictului si as vrea sa incerc sa implementez asa ceva,insa nu am gasit nici o schema pt el.De unde as putea face rost de una?Initial ma gandeam sa implementez ideea cu pic-uri dar am vazut cateva modele reusite,cu atmel.Multumesc anticipat!Misto ideea ! Imi dai si mie documentatia pt aplicatie ? Link spre comentariu
mecaboy Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Te-ai gandit ce senzori folosesti?Daca vrei sa ai un punct de plecare,fa o lista cu senzorii pe care vrei sa-i folosesti,iar mai apoi te gandesti la algoritm.cirip a pus punctul e i,cum te descurci cu programarea? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum