Vizitator dragosvoda_is Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Datorita unu accident,s-a spart partea din spate a carcasei telecomenzii de la tv tuner...nu mai am spatele...gasesc undeva asa ceva...banuiesc ca alea universale nu merg...? :cry: Telecomanda este functionala... http://www.kworld-global.com/files/SA22 ... _thumb.jpg Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 poate merge dacă găseşti o telecomandă cu aceleaşi dimensiuni şi acelaşi mod de fixare.dacă nu... şi dacă nu ai 2 mâini stângi, poţi încerca să bricolezi personal una... Link spre comentariu
raveru Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 la noi in cluj este reprezentanta pilor am patit si eu ceva de genu am calcat pe telecomanda da am rupt si placa ... in fineam un tvtunner winfast pvr si na ... m-am dus la pilot miau dat telecomanda functioneaza ok si a costat 15 lei te sfatuiesc sa iei una "universala" de la ceva magazin de electronice Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum