Jules00 Postat Iulie 27, 2005 Partajează Postat Iulie 27, 2005 Daca este cineva care are schema amplif. produs de Electronica (cred) modelul 2040 ce scoate o putere de 2x40W folosind finali SDT9207 (cred ca astia erau originalii). Cel de la care am luat ampliul (si vreau sa mi-l fac mie) a *pierdut* cartea tehnica...Ma gandeam ca poate cineva face un pustiu de bine sa publice o schema....Multumesc anticipat. Link spre comentariu
alint Postat Iulie 27, 2005 Partajează Postat Iulie 27, 2005 dar unde nu te descurci?detaliaza un pic problema Link spre comentariu
Jules00 Postat Iulie 28, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2005 pai faza e ca la finali s-a umblat mult...lipsesc piese, cablaj stricat etc. Prefinalii am vazut ca-s prinsi pe radiatoarele de racire ale finalilor. Firele lor erau toate smulse...statia se afla acum intr-o stare deplorabila (dpdv al comp. electrice ca altfel e ok) datorita celor 3-4 *mesteri* care au vrut s-o repare. De aceea imi trebuie o schema a unui final macar ca sa stiu ce piese sa pun si cum sa la pun. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum