radianr Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Salut.Am de inlocuit cablurile dintr-un aparat de radio (Philips 695a) care s-au scorojit. Problema apare la inlocuirea celor ecranate care sunt cu conductor unifilar de 1mm diametru! Nu am gasit ceva asemanator. Are cineva o sugestie? Link spre comentariu
adrianc Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 SalutCharma Conect, pe bul. Eroilor de la statia de metrou spre Academia Militara pe partea stanga. La demisolul unei vile.73Adrian YO3HVV Link spre comentariu
radianr Postat Martie 19, 2010 Autor Partajează Postat Martie 19, 2010 SalutCharma Conect, pe bul. Eroilor de la statia de metrou spre Academia Militara pe partea stanga. La demisolul unei vile.73Adrian YO3HVVMultumesc. Alta sugestie? ( cablurile lor sunt pentru audio-video si nu au izolatie pentru tensiuni mari). Link spre comentariu
mișa Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Poti folosi RG174,178,179, 180, 187 (http://www.tme.eu/ro/katalog/index.phtm ... meters%3D1 )Toate rezista pina la 2KV si sunt subtiri. Cel mai usor de gasit ar fi RG58 dar e cam gros. De obicei cablurile RF au izolatie buna.Poate gasesti si o foaie de catalog si pentru cablurile audio-video sa vezi pina la ce tensiune pot fi folosite. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum