altuser Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Buna dimineata,what is the problem?Momentan am 2 furnizori de catv si internet, upc+digicablu. Pe upc am tv+ net, pe digi am momentan numai tv(analogic+digital). In pc am un tuner analogic si as dori pentru a putea vedea programul de pe digi (meciurile, deh..) fara sa scot cablul upc pe care iau net, sa pun un sumator in care sa intre atat semnal de la upc cat si de la digi. Unde gasesc in Bucuresti asa ceva? Se poate pune fara sa-mi creeze probleme?Repet, pe digi am semnal tv analogic+digital (stbul pt digital e pus langa televizor, pe mine ma intereseaza sa am pe pc atat semnal tv analogic pt tuner) cat si interne care vine pe cablul de la upc. adaug ca am la intrarea in apartament un spliter care distribuie semnalul in 2 camere, in una e televizorul, in alte e pcul cu tuner tv)Scuze daca m-am repetat, am dorit sa fiu cat mai explicit. Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Pune pe intrarea de antena de la tuner un releu bipolar (pentru a separa complet cele 2 cabluri) cu firul comun la tuner iar un cablu la contactele NI (de ex. upc) si la contactele ND alt cablu (de ex. digi).Cand alimentezi bobina releului comuta de pe un cablu (provider TV) pe altul.Este cea mai simpla solutie,alte solutii mai complicate implica un tuner cu iesire AV si un microemitator video + sunet intr-un canal liber in banda de uif sumate pe acelasi cablu. Link spre comentariu
cirip Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Un spliter pasiv 1:2 alimentat cu semnal "pe partea cealalta" e un sumator. Totusi, trebuie sa te asiguri ca nu se suprapun frecvente de la cei doi cablisti. Daca se suprapun, tre sa pui releu comutator.S-ar mai putea smecheri ceva cu filtre, dar tre si mai multa informatie ca sa poti proiecta filtrele corect. Link spre comentariu
altuser Postat Martie 19, 2010 Autor Partajează Postat Martie 19, 2010 Asa este, ar trebui un filtru, nu stiu in ce banda e semnalul pt internet; pe de alta parte sunt sigur ca frecventele celor 2 furnizori sunt aceleasi (adica respecta un standard). Cred ca nu mai are rost sa ma complic, astept ca in maxim 2 saptamani sa am si intenet de la rds si atunci scap de cablul de la upc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum