_adi_ Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 salut, am si eu o intrebare pentru cunoscatori, am un monitor lcd de 22" si as vrea sa stiu daca il pot folosi cu un tuner tv care din pacate are doar iesire de semnal video, nu are si iesire VGA. aveti cumva vre-o schema de convertor care sa functioneze bine? v-as fi recunoscator! Link spre comentariu
alexutu Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 nu prea ai ce face, ia-ti un tv tuner care are. Link spre comentariu
high_voltage_tm Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Se gasesc si cabluri gata mufate. Link spre comentariu
betinelu Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Poate gasesti raspunsul aici viewtopic.php?f=66&t=16238, cred ca se refera la ce te intereseaza pe tine. Link spre comentariu
Sir_Vaska Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 salut, am si eu o intrebare pentru cunoscatori, am un monitor lcd de 22" si as vrea sa stiu daca il pot folosi cu un tuner tv care din pacate are doar iesire de semnal video, nu are si iesire VGA. aveti cumva vre-o schema de convertor care sa functioneze bine? v-as fi recunoscator!Cam greu de realizat asa ceva, si pe mine ma intereseaza deoarece mi s-a ars la tv tunner exact partea de vga, acuma scoate numai pe composite si nu il mai pot folosi la monitor. Din pacate pe net nu am gasit scheme pentru un astfel de adaptor iar de cumparat separat nu merita deoarece este la acelasi pret cu tv un tuner extern standalone care practic oricum il include. Link spre comentariu
menthorul Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 http://pinouts.ru/VideoCables/scart_ada ... nout.shtml poate te ajuta asta daca nu, cauta pe acelasi site ;) succes ! Link spre comentariu
_adi_ Postat Aprilie 1, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2010 am cumparat un cablu facut de-a gata. revin sa va spun daca chiar functioneaza Link spre comentariu
menthorul Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 poate ai si o schema echivalenta la el sau un montaj pe net...asteptam raspunsul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum