elmar Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 SALUT!Am o masina de spalat rufe arctic ba1000a care nu mai vrea sa-si faca programul de spalat.Atunci cind a iceput sa nu mai mearga cum trebuie ,sarea de la prespalare la stoarcere (se aprindea ledurile de la functiile respective)apoi sa oprit ( ca si cind nu ar fi avut curent ).Am verificat priza crezind ca sunt contactele arse si nu mai face contact cu stecherul dar nimic priza e buna.Problema este din placa electronica ...ar parea fi ceva cu microcontrolerul atmega32l probabil ca programul lui a avut de suferit ...de aceea v-as ruga daca aveti sa-mi dati si mie un dump.Motorul ,pompa si supapele de apa le-am verificat...VA MULTUMESC anticipat . Link spre comentariu
ChRS Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Aceasi problema o am si eu ma masina de spalat, doar ca numarul de turatii la stoarcere difera, a mea fiind la 1200 de rot, momentan numai un program din 13-14 (cate are nu stiu) merge, uneori sare peste stoarcere apa. Am vorbit cu mai multe persoane, si mi-au spus ca foarte greu se repara aceste masini Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 imi vine tare greu sa cred ca se va gasi cineva dispus sa va ofere moka o astfel de informatie care , intre noi fie vorba , este o mina de aur pentru cei ce lucreaza in domeniu ... ...daca vreti , va dau nr de tf al unui tip super tare din buzau , care v-o poate repara...!el nu va va vinde ponturi , v-o repara si ii platiti...! daca dvs credeti ca va intereseaza , va pot da nr lui de tf pe pm ,evident...! Link spre comentariu
ChRS Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Apoi daca eram din Buzau mai mergea, dar mi-s din Brasov, trebui sa fie cineva care se pricepe la ele si in Bv, il voi gasi, nu-mi fac griji, multumesc pt. informatie. Link spre comentariu
elmar Postat Martie 19, 2010 Autor Partajează Postat Martie 19, 2010 VA MULTUMESAC FRUMOS pentru amabilitate ,dar din fericire pentru mine mai am o masina mai veche tot automata care inca isi mai face treaba .Si pina m-o lasa si asta poate gasesc eu o masina arctic care sa-i copii programul.Deja stiu si cine are o masina la fel dar trebuie sa vad cind masina nu functioneaza(nu spala )sa pot sa o desfac ...Sper sa pot sa copii programul din atmega32.E la risc daca ceva nu merge bine as putea fi in situatia de a repara doua masini cu acelasi defect...ma mai gindesc daca merita sau pina s-o strica si masina asta care o am acum as sringe bani sa cumpar alta... Link spre comentariu
ChRS Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 Atuncia mult succes la copiat programul. Link spre comentariu
luk81 Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Salutare. Ai rezolvat cu dumpul masinii de spalat? M-ar interesa si pe mine un astfel de dump. Am o masina de spalat BE1200E care face probleme. Mersi Link spre comentariu
ChRS Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Nu, nici acuma nu am reusit, chiar sapt asta, a inceput sa nu mai faca inca cateva programe, daca e sa aflii ceva, sau invers, postam pe topicul asta. Link spre comentariu
bassbox Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Intru si eu in "afacere" http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=51&t=53860 Link spre comentariu
Vizitator sile78 Postat Aprilie 17, 2010 Partajează Postat Aprilie 17, 2010 nu gasiti ce vreti nici la service nu este Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum