Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ARCTIC BA1000A DUMP

elmar

Postări Recomandate

SALUT!Am o masina de spalat rufe arctic ba1000a care nu mai vrea sa-si faca programul de spalat.Atunci cind a iceput sa nu mai mearga cum trebuie ,sarea de la prespalare la stoarcere (se aprindea ledurile de la functiile respective)apoi sa oprit ( ca si cind nu ar fi avut curent ).Am verificat priza crezind ca sunt contactele arse si nu mai face contact cu stecherul dar nimic priza e buna.Problema este din placa electronica ...ar parea fi ceva cu microcontrolerul atmega32l probabil ca programul lui a avut de suferit ...de aceea v-as ruga daca aveti sa-mi dati si mie un dump.Motorul ,pompa si supapele de apa le-am verificat...VA MULTUMESC anticipat . :jytuiyu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ChRS

4

• elmar

2

• luk81

1

• misuraelectronic

1

Top autori în acest subiect

Aceasi problema o am si eu ma masina de spalat, doar ca numarul de turatii la stoarcere difera, a mea fiind la 1200 de rot, momentan numai un program din 13-14 (cate are nu stiu) merge, uneori sare peste stoarcere apa. Am vorbit cu mai multe persoane, si mi-au spus ca foarte greu se repara aceste masini :jytuiyu

Link spre comentariu

imi vine tare greu sa cred ca se va gasi cineva dispus sa va ofere moka o astfel de informatie care , intre noi fie vorba , este o mina de aur pentru cei ce lucreaza in domeniu ... :da ...daca vreti , va dau nr de tf al unui tip super tare din buzau , care v-o poate repara...!el nu va va vinde ponturi , v-o repara si ii platiti...! daca dvs credeti ca va intereseaza , va pot da nr lui de tf pe pm ,evident...!

Link spre comentariu

VA MULTUMESAC FRUMOS pentru amabilitate ,dar din fericire pentru mine mai am o masina mai veche tot automata care inca isi mai face treaba .Si pina m-o lasa si asta poate gasesc eu o masina arctic care sa-i copii programul.Deja stiu si cine are o masina la fel dar trebuie sa vad cind masina nu functioneaza(nu spala )sa pot sa o desfac ...Sper sa pot sa copii programul din atmega32.E la risc daca ceva nu merge bine as putea fi in situatia de a repara doua masini cu acelasi defect...ma mai gindesc daca merita sau pina s-o strica si masina asta care o am acum as sringe bani sa cumpar alta... :da

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări