susanu_pisu Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 Salut.Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o aplicatie constand intr-un osciloscop prin placa de sunet?Multumesc.Precizez ca il am pe cel de pe bobtech.ro Link spre comentariu
mikella Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 cauta pe net picoscope sau zelscope sunt partial free.bafta Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Martie 23, 2010 Autor Partajează Postat Martie 23, 2010 Merci.Le-am gasit Link spre comentariu
manely Postat Martie 24, 2010 Partajează Postat Martie 24, 2010 Salutare!Am instalat cele doua programe de mai sus si v-as ruga sa-mi spune-ti si mie mai detaliat cam cum se foloseste va rog frumos, la ce tensiuni maxime pot folosi sau de exemplu daca vreau sa vad o frecventa pe tensiune mare daca pot reduce tensiunea prin potentiometru dar sa am aceeasi frecventa etc. Si ce fel de cabluri se folosesc? ecranate audio?Va multumesc frumos!!!Astept!!O zi buna! Link spre comentariu
mikella Postat Martie 24, 2010 Partajează Postat Martie 24, 2010 din pacate nu sunt capabil sa raspund la intrebarea ta,imi pare rau!poate este cineva pe forum sa explice aici carei treaba si cum se poate masura ceva mai multi volti decat primeste placa de sunet si ce alte instrumente mai este nevoie. Link spre comentariu
manely Postat Martie 24, 2010 Partajează Postat Martie 24, 2010 Salutare!Am instalat cele doua programe de mai sus si v-as ruga sa-mi spune-ti si mie mai detaliat cam cum se foloseste va rog frumos, la ce tensiuni maxime pot folosi sau de exemplu daca vreau sa vad o frecventa pe tensiune mare daca pot reduce tensiunea prin potentiometru dar sa am aceeasi frecventa etc. Si ce fel de cabluri se folosesc? ecranate audio?Va multumesc frumos!!!Astept!!O zi buna!Chiar nu ma poate ajuta nimeni? ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum