victor_andrey Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 de curand am achizitionat de la proxxon http://www.ifrimv.go.ro/milling_machine.htm as vrea sa fac comanda existenta inclusiv adaptarea mecanica la motoare mai exact cele 2 flanse daca se poate si la partea de cablaj daca ma poate ajuta cineva ......totul contra cost va multumesc anticipat Link spre comentariu
znecula Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 De ce nu apelezi chiar la ifrimv?Cred ca ar fi cea mai ieftina solutie.Sau vezi pe hi-end Link spre comentariu
Dan57 Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 Am si eu freza respectiva, restul componentelor se executa , procura, in mod particular. Nu sunt de vanzare ca piese de schimb ci le faci singur sau cu ceva ajutoare. Link spre comentariu
Adierea Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 Depinde si de motoarele care le ai Ce reprezinta pesa din desen Ce fel de cuplaje vrei ca sant mai multe tipuri Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum