Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Emiţător fm 50-100m

danutz49

Postări Recomandate

Doresc sa fac un emiţător fm pe banda de frecvente 88-107 care sa aibă raza de acţiune de maxim 100m. Va rog sa ma ajutaţi cu o schema cat mai simpla si care sa funcţioneze ca am încercat una si nu am reuşit sa recepţionez nimic. Va mulţumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hnf

2

• lucione_cip

2

• danutz49

2

• yo4hhp

1

Top autori în acest subiect

Eu l-am realizat pe asta http://www.bobtech.ro/catalog/headphones/index.html si functioneaza perfect pe o raza de 70-80m. :da PS: Cauta pe aici pe forum caci sigur sa mai discutat. :aut:

sal lucione....problema este ca nu vreau sa emit muzica....am vazut ca antna se baga in audio...mie imi trebuie microfon emitator si receptor un radio ca al tau....vreo parere ceva?
De ce nu zici exact ce vrei sa faci ?Toti se ascund dupa deget. Nu zice nici unul ca vrea nu-stiu-ce sau sa emita carnati.Nu te poate ajuta nimeni daca nu zici ce vrei sa faci.
Link spre comentariu

Cu asta poti intra in belele foarte mari d.p.d.v. juridic.

Da, dar asta nu e treaba noastra.Fara PLL nu faci mare lucru, o sa fuga frecventa in ultimul hal si te trezesti ca se aude ala singur peste postul lui preferat de radio si isi da seama... Vezi ca placa dintr'un modulator de masina e destul de mica. O scoti, mai faci un amplificator miniatura si gata. Eu metoda asta o folosesc, de fapt o antena de dimensiuni decente cuplata la modulator ca amplificator nu mai trebuie, si ascult lejer muzica in toata casa la calitate chiar foarte buna zic eu. Pt 25 roni cat am dat pe modulatorul ala... Insa merge doar pe vreo 20-30 metri si antena e mare. Tie iti trebuie neaparat amplificator ca sa folosesti o antena mica.
Link spre comentariu
Vizitator jonny_23

multumesc de avertizare......insa vreau sa fac rost de un emitator receptor...unde gasesc pe cineva care se pricepe sa imi faca unul contra cost si la cerintele pe care le vreau eu....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări