Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Prospecte, pliante, documente, planse, facturi, chitante etc

MiniTehnicus

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• feri.visky

4

• Ovidanie

3

• bansaraba

3

• MiniTehnicus

1

• 1 an mai târziu...

Topicul ar vrea sa treaca in revista catalogele de epoca ale firmelor ramanesti, a reprezentantelor firmelor straine in Romania ca sa ne facem o idee, cam cine am fost si cine au fost cei care au incercat sa deschida reprezentante pe la noi...In principiu sunt eligibile catalogele pana in 1948... ca dupa aia... le-am aratat noi...Incep cu catalogul firmei Vertes din Arad, 1931! cu piese de radio, chituri pentru radio si chiar radiouri de la firme renumite...-Saba-Ingelen-Eumig-Kapsch-Selbstbau-kits

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

Cu ajutorul vostru spe ca in acest nou topic sa se adune cat mai multe documente, brosuri, planse, etc. Multumesc domnului Francisc Visky pentru idee.

Incep eu cu receptorul Select S 633A. Manualul de utilizare si schema electrica sunt tiparite pe un carton cu dimensiunile 330*440mm.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu

Schema este tiparita pe hartie cu dimensiunile 300*410 mm. Dupa codul din stanga-jos cred ca schema a fost tiparita in 1966.

145*205 mm masoara manualul de instalare si utilizare.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu

La fel, poate si acest topic ar trebui reunit cu cel despre pliante si manuale, daca facem abstractie de atributul "de epoca". Apropo, SAR Philips nu a avut cataloage?

Link spre comentariu

Eu am vazut doar pliante si... reclame in ziarele vremii... Referitot la unirea topicurilor: m-am gandit la brosurile care insotesc radioreceptorul... iar catalogul nu... stiu si eu ce zic?

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări