MarioRobert Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Sal, am un casetofon mai vechi, un Interconti car hifi,problema mea e ca nu stiu cum sa-l fac sa prinda FM, mai are alte 2 benzi MW si inca ceva,are ceva de genu FM1,FM2,FM3 pe mine ma intereseaza sa-l fac sa mearga si nu stiu dece nu se aude nimic cand selectez FM nici barait, nimic. In spate are are un fir rosu de alimentare,6pentru boxe, unu roz si unu galben astea 2 nu stiu ce fac. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 FM 1, 2 etc reprezinta ori sub-benzi, ori aceeasi banda, dar foloseste notarea asta pentru a tripla numarul de memorii pe care le poti folosii.Merge ceva ? se aude ceva pe MW sau pe caseta momentan? Link spre comentariu
Vizitator vdrapaca Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Sal, am un casetofon mai vechi, un Interconti car hifi,problema mea e ca nu stiu cum sa-l fac sa prinda FM, mai are alte 2 benzi MW si inca ceva,are ceva de genu FM1,FM2,FM3 pe mine ma intereseaza sa-l fac sa mearga si nu stiu dece nu se aude nimic cand selectez FM nici barait, nimic. In spate are are un fir rosu de alimentare,6pentru boxe, unu roz si unu galben astea 2 nu stiu ce fac.Rosu si Galben se pun la +12VRoz este iesirea pentru comanda motorului de ridicare a antenei - nu se pune nicaieri - se izoleaza bine.BAFTA! Link spre comentariu
MarioRobert Postat Martie 17, 2010 Autor Partajează Postat Martie 17, 2010 da, pe MW prinde un post pe la ~1400 si pe celalat se aude baraitul acela normal dar nu prinde nimic.cu firele am inteles, dar cand conectez galbenu, se aprinde chiar daca il opresc din buton asa e normal? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum