Vizitator amatoru Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 bai fratilor,exista vreo modalitate de trisat la jocurile electronice(the book of ra...etc..)ma tot cert cu cineva care zice ca exista metode si io zic ca nu exista..de aceea am apelat la forum ca poate o exista o modalitate (electronica)de a trisa Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 In primul rand aici nu se discuta de trisat deoarece nu intra in categoria normalitatii.Un posibil raspuns la intrebarea ta este afirmativ doar daca aparatul ia in calcul timpul de apasare al butoanelor.Nu ma pasioneaza si nu joc la "aparate" asa ca nu pot sa-ti dau un raspuns exact. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 probabil ca exista , insa pe noi nu ne intereseaza...! este complet ilegal si ,daca nu cumva vreti sa primiti chiftelute cu prastia printre zabrelele celulei , atunci e bine sa va opriti aici ...! Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Asta daca mai exista dinti ramasi dupa intalnirea cu "baietii buni" care conduc afacerea.Ar fi o idee sa se inchida aici topicul. Link spre comentariu
srdjan Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 cand e vorba de jocuri "cu miza" gandeste-te ca proprietarii afacerii triseaza cu 50% mai mult ca tine adica 40% joci tu si ei au noroc sau in lipsa de noroc triseaza pana obtin ei 60% din suma. castigurile sunt pur psihologice. daca ai castigat retrage-te pt o perioada nu foarte scurta...ca sa recupereze de la altii pierderea. Link spre comentariu
morpheusRO Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Salut! Eu stiu ca in romania nu exista legislatie care sa interzica astfel de discutii.Cred ca exista materiale despre cum sa trisezi la "pacanele" pe net mai mult ca sigur, cauta cu sarg si gasesti ce-ti trebe ;)Bafta! Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Vezi că ai călcat pe bec încă de la prima postare ! Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Ce-mi place sectiunea asta a forumului! Se deschid subiecte mai tembele ca cele de la bodega si pe nimeni nu il intereseaza! A mai fost acum ceva vreme unu' care intreba cum se pot fura hainele cu microcip din supermagazine si altul cum se pot "sparge" alarmele de la masini... Link spre comentariu
Optiplex Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 ia nu mai faceti misto de cei care se joaca cu popa sapca ! am auzit ca e viata buna .... acolo se mananca numai clatite si pizza ! (cica numa asta incape pe sub usa) Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Cum pot trisa la Guvernul Romaniei (joc cu sfori si butoane, in general se joaca intre baietzii destepti si poporul nenorocit ) ? vreau sa fur de la puhavii aia din parlament dar nu stiu cum, are cineva idee cum sa fac? Link spre comentariu
Vizitator iulian2 Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Am vazut pe discoveri cum se facea un aparat din acesta de jocuri electronice si avea o chestie de unde se regla rata de cistig a aparaului,deci la aceste aparate nu se joaca jocuri de noroc,proprietarul lor mareste rata de cistig probabil ca sa se duca vorba ca la aparatele lui se cistiga des etc,apoi dupa ce sa adunat multa prostime,reduc frecventa aparatului dea a da cistiguri.Asta e parerea mea,nu joc pt ca nu imi place sa fiu prostit. Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 nu joc pt ca nu imi place sa fiu prostit Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum