Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

trisare la aparate electronice

Vizitator amatoru

Postări Recomandate

Vizitator amatoru

bai fratilor,exista vreo modalitate de trisat la jocurile electronice(the book of ra...etc..)ma tot cert cu cineva care zice ca exista metode si io zic ca nu exista..de aceea am apelat la forum ca poate o exista o modalitate (electronica)de a trisa

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• The Stressmaker

2

• remus68

2

• srdjan

1

• misuraelectronic

1

In primul rand aici nu se discuta de trisat deoarece nu intra in categoria normalitatii.Un posibil raspuns la intrebarea ta este afirmativ doar daca aparatul ia in calcul timpul de apasare al butoanelor.Nu ma pasioneaza si nu joc la "aparate" asa ca nu pot sa-ti dau un raspuns exact.

Link spre comentariu

probabil ca exista , insa pe noi nu ne intereseaza...! :bataie este complet ilegal si ,daca nu cumva vreti sa primiti chiftelute cu prastia printre zabrelele celulei , atunci e bine sa va opriti aici ...!

Link spre comentariu

cand e vorba de jocuri "cu miza" gandeste-te ca proprietarii afacerii triseaza cu 50% mai mult ca tine adica 40% joci tu si ei au noroc sau in lipsa de noroc triseaza pana obtin ei 60% din suma. castigurile sunt pur psihologice. daca ai castigat retrage-te pt o perioada nu foarte scurta...ca sa recupereze de la altii pierderea.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Salut! Eu stiu ca in romania nu exista legislatie care sa interzica astfel de discutii.Cred ca exista materiale despre cum sa trisezi la "pacanele" pe net mai mult ca sigur, cauta cu sarg si gasesti ce-ti trebe ;)Bafta!

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
:aplauze Ce-mi place sectiunea asta a forumului! Se deschid subiecte mai tembele ca cele de la bodega si pe nimeni nu il intereseaza! A mai fost acum ceva vreme unu' care intreba cum se pot fura hainele cu microcip din supermagazine si altul cum se pot "sparge" alarmele de la masini...
Link spre comentariu

Cum pot trisa la Guvernul Romaniei (joc cu sfori si butoane, in general se joaca intre baietzii destepti si poporul nenorocit ) ?

vreau sa fur de la puhavii aia din parlament dar nu stiu cum, are cineva idee cum sa fac?

Link spre comentariu
Vizitator iulian2

Am vazut pe discoveri cum se facea un aparat din acesta de jocuri electronice si avea o chestie de unde se regla rata de cistig a aparaului,deci la aceste aparate nu se joaca jocuri de noroc,proprietarul lor mareste rata de cistig probabil ca sa se duca vorba ca la aparatele lui se cistiga des etc,apoi dupa ce sa adunat multa prostime,reduc frecventa aparatului dea a da cistiguri.Asta e parerea mea,nu joc pt ca nu imi place sa fiu prostit.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări