notchman Postat Iulie 27, 2005 Partajează Postat Iulie 27, 2005 Vasile, am luat de pe ftp ..o schema de filtru pentru sub, ...acuma dat fiind ca m'a tampit caldura asta rau de tot , nu mai pot judeca la parametri cat de cat satisfacatori ...Intrebari ...Cond de pe intrare de 4,7uf este nepolarizat?Cam ce valoare ar trebui sa aiba componentele pentru subsonic filter , astfel incat , sa lucreze in plaja 20~60hz?Si ultima intrebare cam stupida ...de ex pentru frecventa de 200hz aleasa pentru filtrul subwoofer , valoare pot' este minima sau maxima... la fel si pentru subsonic , pentru 40hz, val pot , este min sau max....:( Te intreb pentru ca nu am la scarbici nici un programas specific pentru calculat filtre, ..si dupa cum am mai spus , cred ca nici o inmultire nu pot sa o fac ca lumea la ora asta....Mersi mult... Link spre comentariu
notchman Postat Iulie 27, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2005 O sa pun cred , in lipsa unui raspuns, condensatori de 100n la filtrul subsonic, ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum