gogutu Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Salutare la toata lumea:mai pe scurt am o veioza cu senzor electronic care si-a dat duhul.As vrea sa stiu daca se mai poate repara .Am sa incerc sa postez si cateva poze cu acel montaj pentru ca pe tiristor sau triac nu se mai cunoaste ce scrie.E posibil ca si integratul de comanda sa se fi prajit(stk58c308)Pe triac-tiristor nu se mai cunoaste decat 234-m9538.Astept parerile voastre.Sa aveti o zi buna si multumesc. Link spre comentariu
gogutu Postat Martie 17, 2010 Autor Partajează Postat Martie 17, 2010 mai atasez doua poze Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Inlocuieste triacul. Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 @gogutu -apasa "raspunde" nu "subiect nou" Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Nu cumva triacul seamana cu cel de aici http://www.datasheetcatalog.com/datashe ... -600.shtml ? In poza postata de tine nu am vazut 2-ul din 234 asa ca am cautat prin asemanare. Link spre comentariu
gogutu Postat Martie 21, 2010 Autor Partajează Postat Martie 21, 2010 Asa este the strssmaker ai dreptate numai ca triacul folosit iera de putere mai mica.Merci mult am inlocuit triacul si diodele arse iar acum totul e k.am avut noroc ca a scapat integratul.Inca odata miltumiri Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum