uflaviu Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Buna!Am o masina de spalat Bauknecht cu dublu afisaj de 1400 rot/min. La ciclu de spalare ia putina apa 2,3 secunde si imi apare F H, iar la centrifugare F 6.Va multumesc! Link spre comentariu
uflaviu Postat Martie 18, 2010 Autor Partajează Postat Martie 18, 2010 Buna!Am o masina de spalat Bauknecht cu dublu afisaj de 1400 rot/min. La ciclu de spalare ia putina apa 2,3 secunde si imi apare F H, iar la centrifugare F 6.Va multumesc!Nu stie nimeni ? Link spre comentariu
icet Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Ce model e masina? Link spre comentariu
aschiuta Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 FH - verifica alimentarea cu apa respectiv robineti infundati, sita de pe ventil infundata, ventil defect, presostat, flowmetrul daca are.F6 - indica probleme cu motorul. Verifica periile colectoare, tahogeneratorul si firele de alimentarei ntre modulul elecrtonic si motor mai ales cuplele . Succes. Link spre comentariu
uflaviu Postat Martie 21, 2010 Autor Partajează Postat Martie 21, 2010 Mersi! am reusit si acuma functioneaza bine,am schimbat periile la motor dar dau un pic de scantei(in sarcina ex.centrifugare) si se incalzeste destul de tare motorul.Se poate arde motorul ?Va multumesc! Link spre comentariu
Vizitator alnic Postat Aprilie 3, 2010 Partajează Postat Aprilie 3, 2010 Daca nu curge apa pe el nu se arde (lucreaza la cald)Iar turatia este MAREEE demultiplicarea este de 20/1 vezi cam la cite ture ajunge la stors !!! Si nu are nici ventilator ! nici ventilator !!!!! Link spre comentariu
uflaviu Postat Aprilie 5, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2010 Nu are putere il pot opri cu mana ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum