Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebare despre aceste chinezari

Vizitator Gabi_Craiova

Postări Recomandate

Vizitator Gabi_Craiova

Salut m-a procopsit cineva cu aceste tipuri de boxe.Intrebarea mea este daca a desfacut cineva acest tip de boxe deoarece vreau sa stiu cati W au pt ca eu nu pot sa le desfac deoarece mai au cateva luni garantie, iar pe ele scrie numai in chineza.Multumesc anticipat si astept raspuns

Link spre comentariu
Vizitator comfel

o parere scoate peste 50w pe canal nu te lua dupa ce scrie pe fatada acel rmpo 1500w ..... este o scula folosita de baeti la cantari de bine - de rau ,,, la divorturi la nunti etc....... :ras: :nebunrau:

Link spre comentariu
Vizitator Gabi_Craiova

Sunt constient de faptul ca nu au 1500W pmpo ce scrie pe ele dar cam 50-60 cred ca au(parerea mea).Poate ma contrazice cineva care a desfacut asa ceva deoarece am vazut un anunt de vanzare pentru acest tip de boxe in care proprietarul spunea ca au 2x150w :rade: dar hai sa fim seriosi k nu cred eu ca au atat

Link spre comentariu
Vizitator Gabi_Craiova

Pai de asta intrebam pe forum despre aceste boxe pentru ca nu vreau sa le desfac k mai am cateva luni garantie.Acum vine vara si o sa le incalzesc mai mult si poate ma lasa si le fac pe banii mei.Oricum multumesc comfel pt amabilitate

Link spre comentariu
Vizitator comfel

ai observat cati s/au inghesuit sa ati raspunda .................................... :aplauze totusi poti desface spatele fara a se observa ca sa fii convins % la % daca merita sa il tii sau nu :speriat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări