Vizitator Gabi_Craiova Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Salut m-a procopsit cineva cu aceste tipuri de boxe.Intrebarea mea este daca a desfacut cineva acest tip de boxe deoarece vreau sa stiu cati W au pt ca eu nu pot sa le desfac deoarece mai au cateva luni garantie, iar pe ele scrie numai in chineza.Multumesc anticipat si astept raspuns Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 este un amplificator incorporat in boxe ????? la ce tensiune se alimenteaza ???la 220v Link spre comentariu
Vizitator Gabi_Craiova Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Boxele au amplificator incorporat.Dif de bass are 25cm, iar pe cele de inalte scrie super bullet.Da la 220v se alimenteaza Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 o parere scoate peste 50w pe canal nu te lua dupa ce scrie pe fatada acel rmpo 1500w ..... este o scula folosita de baeti la cantari de bine - de rau ,,, la divorturi la nunti etc....... Link spre comentariu
Vizitator Gabi_Craiova Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 Sunt constient de faptul ca nu au 1500W pmpo ce scrie pe ele dar cam 50-60 cred ca au(parerea mea).Poate ma contrazice cineva care a desfacut asa ceva deoarece am vazut un anunt de vanzare pentru acest tip de boxe in care proprietarul spunea ca au 2x150w dar hai sa fim seriosi k nu cred eu ca au atat Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 ca sa poti afla sigur cati wati au desfa capacul la boxa cu amplificatorul si vezi ce final are in functie de final afli si cati w Link spre comentariu
Vizitator Gabi_Craiova Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Pai de asta intrebam pe forum despre aceste boxe pentru ca nu vreau sa le desfac k mai am cateva luni garantie.Acum vine vara si o sa le incalzesc mai mult si poate ma lasa si le fac pe banii mei.Oricum multumesc comfel pt amabilitate Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 ai observat cati s/au inghesuit sa ati raspunda .................................... totusi poti desface spatele fara a se observa ca sa fii convins % la % daca merita sa il tii sau nu Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 ai aici caracter trz de la statie .... Link spre comentariu
Vizitator Gabi_Craiova Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Multumesc mult comfel Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum