Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema Messenger

lucione_cip

Postări Recomandate

Am o problema cu messengerul, cand cineva imi trimite mesaj imi apare casuta de dialog(jos) dar nu si scrisul in casuta, adica casuta e goala. pot sa scriu si vad scrisul in timp ce il scriu dar cand apas send nu il mai vad, am dezinstalat si reinstalat mess-ul dar tot asa face.

Am gasit pe google un tutorialul, http://www.videotutorial.ro/?p=1922 exact cu problema mea.

Dar cand scriu ''regsvr32 jscript.dll'' in Run imi apare: ''LoadLibrary(''jscript.dll'') failed - The specified module could not be found''

Daca scriu in Run ''regsvr32 vbscript.dll'' imi arare: ''DllRegisterServer in vbscript.dll succeeded'' ceea ce e ok.

Deci... ce sa fac sa imi apara scrisul la mees? :nas:

Se poate remedia sau trebuie sa instalez windowsul?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lucione_cip

4

• Ovidanie

1

• ghimpe--

1

• sergiu mihoc

1

Am o problema cu messengerul, cand cineva imi trimite mesaj imi apare casuta de dialog(jos) dar nu si scrisul in casuta, adica casuta e goala. pot sa scriu si vad scrisul in timp ce il scriu dar cand apas send nu il mai vad, am dezinstalat si reinstalat mess-ul dar tot asa face.

Am gasit pe google un tutorialul, http://www.videotutorial.ro/?p=1922 exact cu problema mea.

Dar cand scriu ''regsvr32 jscript.dll'' in Run imi apare: ''LoadLibrary(''jscript.dll'') failed - The specified module could not be found''

Daca scriu in Run ''regsvr32 vbscript.dll'' imi arare: ''DllRegisterServer in vbscript.dll succeeded'' ceea ce e ok.

Deci... ce sa fac sa imi apara scrisul la mees? :nas:

Se poate remedia sau trebuie sa instalez windowsul?

mai mult ca sigur e un virus, si in acest caz va trebui sa reinstalezi wondowsu, sau daca nu dezinstaleaza messengeru si instaleazati messenger 10, sau daca ai deja 10 incearca cu 9 poate rezolvi
Link spre comentariu

Ideea era, iniţial, ca acel dll să se afle undeva unde Windows să-l vadă şi execuţia lui regsrv32 să fie făcută în acel director (probabil, C:\Windows\System32).Upgrade-ul la ultima versiune de Java cred că ar fi rezolvat problema, dacă zici că n-a rezolvat-o dar un reinstall de Windows a reparat situaţia, atunci toate-s bune. Spor la messengit!

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Sa nu mai deschid alt topic intreb aici: Cum se numeste aplicatia cu ajutorul careia pot sa sterg id-ul meu de messenger din lista altora? Si de unde o pot descarca?

Link spre comentariu
Vizitator andreeah

Am descoperit si eu o minunata problema si vad ca solutia tot intarzie sa apara..ideea e ca mi-am trimis lista de contacte de pe un id pe altul si pe idul pe care am trimis nu se mai salveaza niciun fel de setare..chiar daca adaug iduri sau fac noi grupuri..

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Iar mi-a disparut scrisul la messenger :rade: dar de data aceasta l-am rezolvat fara sa reinstalez windowsul, postez aici si rezolvarea gesita pe net.

Se deschide in stanga jos la start run-ul in care se va scrie regedit apoi se da enter ,se va afisa o fereastra de editare a registrilor din windows ( foarte mare atentie aici ) vei parcurge intocmai acesti pasi ,se da click pe

HKEY_CURRENT_USER ,dupa care

Software ,dupa care

Microsoft ,dupa care

Windows ,dupa care

CurrentVersion ,dupa care

Internet Settings ,dupa care se va sterge folderul

Zones cu click dreapta pe el si delete

Se inchide regedit si fara sa dai restart la PC,sau sa instalezi/dezinstalezi ceva deschizi yahoo messenger si totul revine la normal.

Succes !!!

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...
Vizitator [eXo]

problema e k ai luat un virus ,este un folder"New Folder" odata ce ai dat dublu-click pe el ai infestat tot calculatorul shi tre sa schimbi windows ul k altfel nu scapi de el aja k ai grija la stickuri,cd-uri etchttp://www.elforum.info/posting.php?mo ... 0&t=57004#

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări