CIBY2 Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Eu am vazut candva la Snagov la o firma ce facea bobine de decuplare pentru surse, ca scufundau firul in acid salicilic si apoi in cositor topit. Aspirina (acidul acetilsalicilic) fiind un derivat al acidului salicilic, este buna dar mai slaba, si, in plus, mai contine si excipienti pentru dozaj, care in cazul nostru mai mult incurca. Intreaba la o farmacie cu laborator si poate o rezolvi, daca nu acid salicilic, macar acid acetilsalicilic concentrat. Daca nu, aplici metoda pe care am folosit-o eu la proiectul asta: http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=210&t=48875. Am avut de desizolat 2 capete la 1 manunchi de 65 spire, 2 la altul de 60 si 2 la altul de 19. Matuiam cu sarma de 0.6 mm pe o portiune 10-12 mm, locul de la care incepe cositorirea si apoi, fir cu fir, curatat cu cutterul, sacaz si cositor, 288 de fire. Cat a durat si cat de intinsi erau nervii mei, sa nu ma intrebati. Iti doresc succes si rabdare maxima!! Link spre comentariu
mihai2000 Postat Martie 17, 2010 Autor Partajează Postat Martie 17, 2010 Solutia cu cuterul i-mi este cunoscuta, si nu mai vreau sa fac asta ...am 6 trafuri de facut si pe fiecare traf am ~150 sarme (secundar si primar).Timp este sa las capetele sa fie dezizolate de catre un acid, solutie de decapat.Asa ca am sa incerc sa procur ce mi-ati recomandat de la farmacie!Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum