Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxe spate

Vizitator ronix4000

Postări Recomandate

Vizitator ronix4000

as vrea sa-mi montez niste boxe Alpine pe spate la un Fiat Bravo (monovolum) care are deasupre portbagajului un capac dintr-un fel de placaj subtire care se ridica odata cu usa protbagajului prin 2 sfori subtiri( sistem intalnit la multe alte masini). Problema e ca vreau sa va intreb daca acest capac necesita o dublare( ingrosare) in vederea montarii boxelor.Credeti ca va incepe sa vibreze daca il las pur si simplu asa cum e si montez boxele pe el???el acum are aproximativ 5 mm grosime.astept parerile voastre

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bogdi16

2

• micutu

1

Vizitator ronix4000

vreau sa montez pe acel panou niste boxe alpine pe 3 cai dar sunt destul de puternice si deaia imi fac griji pentru rezistenta panoului...

Link spre comentariu
Vizitator yogy

Iti recomand, din proprie experienta, sa inlocuiesti placa originala cu una facuta din MDF (pal) de 16-18 mm grosime si sa lipesti mocheta pentru boxe pe ea. O sa sune excelent. Eu asa am facut la o Dacie 1300 cu o pereche de Pioneer TSA 2510 si dacia are o rezonanta foarte proasta

Link spre comentariu

Nu iti recomand sa schimb panoula acela cu MDF sau Pal ca dupaia cand deschizi portbagajul o sa faci culturism incercand sa ridici si palu ala de 18 mm.Incearca sa le montezi asa cum este si dak nu iti convine incearca alte posibilitati

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări