Vizitator malesan Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 Am primit de la un prieten un radiocasetofon auto Clarion 60669382, pe care vreau sa-l donez unui prieten mai in varsta, care chiar are nevoie de el. PROBLEMA consta in faptul ca nu gasesc o schema de conexiuni pentru montaj - chiar nu vreau sa-l fac bucati pentru a identifica pinii mufelor! Credeti ca ma puteti ajuta? Multumesc! Link spre comentariu
zvasile Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 spune modelul aparatului,trebuie sa fie o serie gen; PN-xxxx,PU-xxxx,...sau pune o poza cu pinii mufei (mufelor) Link spre comentariu
Vizitator malesan Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 Da, exista un cod pe eticheta.... ceva de genul PU-1573A Link spre comentariu
Vizitator LauX Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Eu am un Clarion model nou, dar mufele ar trebui sa fie lafel, fa o poza sa vad daca e lafel ca la al meu. Am gasit eu ceea ce iti trebe. Aici poate gasesti si manualul unui model echivalent... Bafta! http://images.google.ro/imgres?imgurl=h ... s%3Disch:1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum