Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Condensatori incinte acustice

vidax

Postări Recomandate

Adresez celor priceputi in acest domeniu urmatoarea intrebare: sunt acesti condensatori buni pentru filtre la incinte acustice? Am gasit pe net ca se incadreaza in categoria Sealed Metallised Paper Capacitor (MP).IMG_1147.JPG[/attachment]

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ahegyes

1

• zal

1

• vidax

1

• sandugeorge316

1

Top autori în acest subiect

Salut.I-am vazut folositi intr-un amplif pe lampi (home made)dar si in filtre.Cei care i-au folosit cred ca sunt cei mai in masura sa-ti raspunda.Numai bine.

Link spre comentariu

Sînt buni, dar ar trebui sortaţi, că au toleranţă destul de mare. Ptr că au terminale solide merg folosiţi în serie cu consumatorul. Mai buni la caracteristicile electrice decît ei sînt cei tip MPP, MKT, MKS... au şi gabarit mai mic, dar au terminale mai subţiri, deci merg mai uşor în paralel cu consumatorul.

Link spre comentariu

Folositi cu incredere,dupa ce ii masurati cu capacimetrul;calitativ atat cei rdg-isti cat si cei rusesti sunt mai buni decat multi condensatori de pe piata desi au peste 20 ani.Unii sunt cu hartie uleiata (dielectric ),cautati de audiofili.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări