Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Port de intrare la PIC16F84A

Vizitator carst_razvan

Postări Recomandate

Vizitator carst_razvan

Am dezactivat pull-up (ce-i adevarat ca am uitat) si am lasat rezistentele de 10k conectate la masa. Programul a functionat fara nici o problema. De ce vroia si rezistentele de 10 k, nu stiu? (am scos rezistentele, credeam ca a fost doar o problema soft, si nu a mai functionat. In momentul in care apasam orice tasta el imi afisa ca a fost apasata tasta 1)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Am dezactivat pull-up (ce-i adevarat ca am uitat) si am lasat rezistentele de 10k conectate la masa. Programul a functionat fara nici o problema. De ce vroia si rezistentele de 10 k, nu stiu? (am scos rezistentele, credeam ca a fost doar o problema soft, si nu a mai functionat. In momentul in care apasam orice tasta el imi afisa ca a fost apasata tasta 1)

Daca ma urmareai cu atentie pana acum sigur ai fi putut sa-ti raspunzi singur la intrebare. Daca ai scos rezistentele de 10k ai lasat portul de intrare IN AER. Dupa cum am mai spus de cateva ori, asta inseamna ca PIC-ul citea 1 LOGIC. Iti afisa tasta 1 pentru ca asta era prima tasta pe care o gasea pe 1 logic in procesul de scanare. Chiar daca ea nu era pe 1 logic in exterior, pinul de intrare era in aer, deci PIC-ul citea 1. Sper ca ne-am lamurit intr-un final ;)
Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări