gedd Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 la simulare merge perfect in Proteus dar la partea practica nu vrea de nicio culoare desi hardware e perfect realizat...programatorul imi zice ca nu are presetarile pentru Pic.. de aici e schema : http://www.pablin.com.ar/electron/circuito/mc/termost/ va rog sa ma ajutati cu acest montaj...multumesc[attachment=0]circuito.gif[/attachment] Link spre comentariu
gedd Postat Martie 15, 2010 Autor Partajează Postat Martie 15, 2010 la simulare merge perfect in Proteus dar la partea practica nu vrea de nicio culoare desi hardware e perfect realizat...programatorul imi zice ca nu are presetarile pentru Pic.. de aici e schema : http://www.pablin.com.ar/electron/circuito/mc/termost/ va rog sa ma ajutati cu acest montaj...multumesc[attachment=1]circuito.gif[/attachment] asta e asm-ul Link spre comentariu
Liviu M Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 Ia asm-ul, incarca-l in mplab, seteaza bitii de configurare pentru PIC (tipul de oscilator, watchdog...), recompileaza si ar trebui sa-ti iasa un cod cu tot ce trebuie. Link spre comentariu
gedd Postat Martie 15, 2010 Autor Partajează Postat Martie 15, 2010 la picuri nu prea ma pricep..da-mi o mana de ajutor te rog... Ia asm-ul, incarca-l in mplab, seteaza bitii de configurare pentru PIC (tipul de oscilator, watchdog...), recompileaza si ar trebui sa-ti iasa un cod cu tot ce trebuie. Link spre comentariu
Liviu M Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 Ce programator/soft de programare folosesti? Link spre comentariu
francezu Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 Salut!Intradevar hex-ul de pe site nu contine bitii de configurare. Incearca sa programezi pic-ul cu cel din atasament, am setat oscilator XT si Power Up Timer Enabled, restul disabled. Link spre comentariu
gedd Postat Martie 16, 2010 Autor Partajează Postat Martie 16, 2010 folosesc brenner 8 Ce programator/soft de programare folosesti? Link spre comentariu
gedd Postat Martie 16, 2010 Autor Partajează Postat Martie 16, 2010 functioneaza dar nu asa cum ar trebui...cred ca e o problema din scrierea softului..afiseaza doar temperatura curenta si atat... Salut!Intradevar hex-ul de pe site nu contine bitii de configurare. Incearca sa programezi pic-ul cu cel din atasament, am setat oscilator XT si Power Up Timer Enabled, restul disabled. Link spre comentariu
francezu Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 Folosesti LCD 2X16 ? Nu afiseaza nimic pe a doua linie a lcd-ului ? Link spre comentariu
gedd Postat Martie 16, 2010 Autor Partajează Postat Martie 16, 2010 da e 2x16 afisajul Folosesti LCD 2X16 ? Nu afiseaza nimic pe a doua linie a lcd-ului ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum