Vizitator marc_crauzer Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 am nevoie de libraria pentru amplificatorul stereo STK435 pentru pspice schematics pentru simulare si proiectare de circuit de amplificare bazat pe acest integrat. va multumesc Link spre comentariu
Vizitator taj25 Postat Martie 26, 2010 Partajează Postat Martie 26, 2010 pe langa parametrii vrei si o schema de aplicatie practica? Link spre comentariu
nea_bobina Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 am nevoie de libraria pentru amplificatorul stereo STK435 pentru pspice schematics pentru simulare si proiectare de circuit de amplificare bazat pe acest integrat. va multumescBuna ziua,Ma indoiesc ca veti gasi vreo librarie Spice pentru acest amplificator. Am vazut ca ati intrebat pe multe alte forumuri, inclusiv la rusi. Nu cred ca au pus la dispozitie publica vreun astfel de model... Dar datele din specul PDF ar trebui sa fie suficiente pentru dimensionarea amplificatorului. Cu stima,Nea Bobina Link spre comentariu
Vizitator marc_crauzer Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 multumesc pentru raspunsul concis dar aveam nevoie mai mult pentru simulare in capture. Footprintul l-am creat eu pt layout. Multumesc inca odata Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum