Vizitator agamel Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 am primit un radiocasetofon RENRCD 200,dar problema e ca nu am primit si sania cu mufa de conectare la baterie si boxe,aici nu am decat niste papuci de conectare si cam atat.nu scrie nicaieri unde se leaga boxele s-au +--. daca ma poate ajuta cineva as dori sa il montez unei pers fara posibilitati. va multumesc. Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 pune o poza cu firele spate si se rezolva obligatoriu , :jytuiyufir rosu + negru - galben (mem ) .....cate fire iesire ai ?????????????????????? Link spre comentariu
Vizitator agamel Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 nu am fire,am doar mufa in care trebuie sa introduc cupla,pe care nu o am. am vreo sansa??? Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 fa o poza cu mufa sa o identificam ......................... :jytuiyuai sansa doar daca vedem mufa .......................................... Link spre comentariu
Vizitator agamel Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 asa arata mufa de la casetofon,mai putin sectiunea C2 pe care nu o are, iar la mufa A nu are pinul 2, inrest totul e la fel. Va multumesc. Link spre comentariu
Vizitator agamel Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 imag radiocasetofon Link spre comentariu
soi Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 imag radiocasetofonIn primul rand cumpara un set de mufe mama pentru A si B sant ieftine si le gasesti la un magazin de electronice. La mufa B ai iesirile pentru difuzoare,cate doua pe verticala. La mufa A ai alimentarea cu tensiune respectiv:firul rosu +12v galben +12v memorie negru - sau mai simplu legi firul rosu cu galben impreuna si le conectezi la +12V iar negru la - (masa) Nu cauta sa improvizezi si izoleaza conexiunile inainte de cuplarea alimentarii. Succes ! Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 nu am fire,am doar mufa in care trebuie sa introduc cupla,pe care nu o am. am vreo sansa???ai aici dispunerea conectorilor ISO ptr aparatul tau ......... :aplauzedaca ai nelamuriri pe MP........................................ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum