Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

consultanta radio tv

Vizitator agamel

Postări Recomandate

Vizitator agamel
:freaza: am primit un radiocasetofon RENRCD 200,dar problema e ca nu am primit si sania cu mufa de conectare la baterie si boxe,aici nu am decat niste papuci de conectare si cam atat.nu scrie nicaieri unde se leaga boxele s-au +--. daca ma poate ajuta cineva as dori sa il montez unei pers fara posibilitati. va multumesc.
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• soi

1

imag radiocasetofon

In primul rand cumpara un set de mufe mama pentru A si B sant ieftine si le gasesti la un magazin de electronice. La mufa B ai iesirile pentru difuzoare,cate doua pe verticala. La mufa A ai alimentarea cu tensiune respectiv:firul rosu +12v galben +12v memorie negru - sau mai simplu legi firul rosu cu galben impreuna si le conectezi la +12V iar negru la - (masa) Nu cauta sa improvizezi si izoleaza conexiunile inainte de cuplarea alimentarii. Succes !
Link spre comentariu
Vizitator comfel

nu am fire,am doar mufa in care trebuie sa introduc cupla,pe care nu o am. am vreo sansa???

ai aici dispunerea conectorilor ISO ptr aparatul tau ......... :aplauzedaca ai nelamuriri pe MP........................................ 666
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări