Vizitator rekynutz Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 salut, mi-am facut si eu un "subwoofer" cu hp 15w, precizez faptul ca o sa fie folosit doar la sonorizari mai mici, majorate, una ,alta. este prima mea boxa construita, dar fara ajutorul informatiilor care le-am cules de pe forum, sigur nu puteam sa o realizez. astept pareri Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 arata super misto, vroiam si eu intr-un timp sa-mi fac un sub tot cu hp15w, numai ca erau multi care spuneau ca hp15w nu e difuzor de bass si mam orientat spre ceva auto, zimi cum suna ca sunt curios Link spre comentariu
Vizitator rekynutz Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 pai in casa pot sa-ti spun ca suna foarte bine , dar nu in toate zonele camerei, sunt zone in care nu se aude bassul foarte tare dar asta din cauza camerei , de paste o sa vad cum suna intr-o incapere mai mare, sper sa nu ma dezamageasca, ce pot sa mai zic ,e ca nu ii prea bun pt camera ,deoarece darama tot si te surzeste, l-am facut pt sonorizari mai mici , dar na ascult si in casa. la pretul care il are ,ii de nota 10 Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 pai in casa pot sa-ti spun ca suna foarte bine , dar nu in toate zonele camerei, sunt zone in care nu se aude bassul foarte tare dar asta din cauza camerei , de paste o sa vad cum suna intr-o incapere mai mare, sper sa nu ma dezamageasca, ce pot sa mai zic ,e ca nu ii prea bun pt camera ,deoarece darama tot si te surzeste, l-am facut pt sonorizari mai mici , dar na ascult si in casa. la pretul care il are ,ii de nota 10 ce difuzoare ai in satelitii aia????eu am sa-mi fac 2 fullrengiuri cu hp15w, si cretca nici nu o sa mai am nevoie de subwoofer, am sa le folosesc mai mult in casa, apropo ai facut vreo proba la hp pe medii???? Link spre comentariu
Vizitator rekynutz Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 pai docamdata merge legat pe direct, fara filtru ,ca vreau sa imi iau un crossover si dupa aia nu mai trebuie filtru, de asta nu i-am pus. io zic ca ar merge in incinta cu doua cai, ca fullrange. da numai pt casa vrei sa le faci?, in sateliti nu stiu ce difuri is , is no name, da nu au mai mult de 150 ,160 de w rms. Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 pai docamdata merge legat pe direct, fara filtru ,ca vreau sa imi iau un crossover si dupa aia nu mai trebuie filtru, de asta nu i-am pus. io zic ca ar merge in incinta cu doua cai, ca fullrange. da numai pt casa vrei sa le faci?, in sateliti nu stiu ce difuri is , is no name, da nu au mai mult de 150 ,160 de w rms.si pentru mici chefuri, dar am sa le folosesc si in casa, la inceput nu stiam ce sa aleg intre lw1203 si hp15w, dar avand in vedere ca lw12 nu se mai fabrica am sa merg pe hp Link spre comentariu
Vizitator rekynutz Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 merita banii Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 Ii numai bun pt sonorizari mici.Pare ok proiectul care l-ai facut, e suficient pt hp fara sa fie exagerat de mare.Cu auto ai bas jos si unele suna bine, dar evident nu bubuie asa tare asa ca n-ai ce face cu el la sonorizari.Hp is the way, daca n-ai prea mult malai de cheltuit.Pe medie nu imi place deloc cum suna hashpeu si sa pui driver scump la asemenea difuzor nu vad rostul.Pe doua cai ar fi fain daca ai gasi e15. Suna mai placut pe medii. Alte difuri low cost nu cunosc. Link spre comentariu
Vizitator rekynutz Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 da, asa e, dar cum spuneam: pt sonorizari mici si pt inceput cred ca imi ajunge, iar pe parcurs o sa vina si alte modele mai puternice Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 mersi ptr sfat,.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum