Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

gasesc dif de 100W la 100 lei pentru subwoofer ?

cata_124

Postări Recomandate

pai vad ca este cam 100 de lei sar incadra cunosti acesti difuzor lai ascultat ce poate vad ca are spl putin cam mic sub 90 db sti ce poate? lai auzit undeva?

la 100lei mai vrei si spl mare? :ras: daca vrei spl bunicel si sunet de calitate ia magnat xpress 10”
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cata_124

11

• sergiu mihoc

10

• ahegyes

1

• papyreloaded

1

lai ascultat u ce poate face cum suna? macar merita banii?

am ascultat la cineva magnat xpress 12” si la un sfert de volum iti infunda urechile, chinezariile alea de pe mivarom nu leam ascultat, dar cretca nu se compara cu magnat,
Link spre comentariu

uite ce zice un baiat decat magnat mai bine modelul asta 10BR60 sau 12BR70 ce ziceti de astea?

nu leam ascultat, sincer mia placut la nebunie cum suna magnat, poate suna mai bn decat magnat poate nu
Link spre comentariu

sergiule cu ce putere dadea baiatu in magnatu ala de zici ? si cat crezi ca duce la ce volum lai ascultat la sfert cat era puterea statiei?

statie e de vreo 350watt home made 2.1 , si a dat in magnat cu vreo 100watt, cam asa, si sincer tremurau toate gramurile (am ascultat in casa nu in aer liber), ce sa-ti zic, mie mia placut, oricum e prea mare 12” ptr casa
Link spre comentariu

cat zici ca ar rezista daca a dat cu 100 w? cam cat crezi ca duce?

nu stiu, are 200watt RMS si 400 max, eu zic totusi ca duce 200watt, stai linistit ca cu 200watt nu poti sa stai in casa.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări