Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cunoaste cineva acest tip de mufa? E pentru o plasma hitachi

Vizitator robertcodru

Postări Recomandate

Vizitator robertcodru

Salut am o plasma hitachi care are o singura intrare video. Nu am cablu la ea problema e mufa care o are nu o recunoaste nimeni din magazinele in care am intrebat. Nu stiu modelu plasmei si incerc sa gasesc cablu pentru ea. E un model mai vechi dar nu inteleg de ce nimeni nu stie de aceeasta mufa, poate ma ajuta cineva aici va rog am postat imaginea la adresa asta http://forum.softpedia.com/foto/fotografie/mufa-problema-hitachi-4404.html va rog daca stiti ceva iluminati-ma. :jytuiyu :sparge: :confuz1

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alexmirica

2

• The Stressmaker

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Cu placere!Nu au nici o vina angajatii, din moment ce in Europa nu se foloseste acest sistem...O singura data am vazut o plasma ce foloseste acest tip de terminal, si era o Toshiba.

Link spre comentariu
Vizitator robertcodru

problema e ca ce gasesc pe net la d-terminal sunt toate d4 si au doar 7 pini iar al meu e mai lung si are 13 pini si nu gasesc :jytuiyu Si nici pe wikipedia nu zice care e latimea sau cati pini au fiecare.

Link spre comentariu

Daca vrei sa incerci sa-ti faci singur mufa poti incerca sa tai o laterala dintr-o mufa centronics(de imprimanta,port paralel).Cred ca se potrivesc la distanta dintre pini.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări