Vizitator robertcodru Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 Salut am o plasma hitachi care are o singura intrare video. Nu am cablu la ea problema e mufa care o are nu o recunoaste nimeni din magazinele in care am intrebat. Nu stiu modelu plasmei si incerc sa gasesc cablu pentru ea. E un model mai vechi dar nu inteleg de ce nimeni nu stie de aceeasta mufa, poate ma ajuta cineva aici va rog am postat imaginea la adresa asta http://forum.softpedia.com/foto/fotografie/mufa-problema-hitachi-4404.html va rog daca stiti ceva iluminati-ma. :confuz1 Link spre comentariu
alexmirica Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 Este un conector D-Terminal, este prezent mai ales in Asia, in Europa standard fiind HDMI. Cauta pe eBay, e ieftin un cablu D-Terminal, ba chiar gasesti si adaptoare. Mai multe info aici: http://en.wikipedia.org/wiki/D-Terminal Link spre comentariu
Vizitator robertcodru Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 Mersi uite cum a venit repejor raspunsul. Iar angajati de la magazine de gen generalsistem se uitau ca matza in calendar. Link spre comentariu
alexmirica Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 Cu placere!Nu au nici o vina angajatii, din moment ce in Europa nu se foloseste acest sistem...O singura data am vazut o plasma ce foloseste acest tip de terminal, si era o Toshiba. Link spre comentariu
Vizitator robertcodru Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 problema e ca ce gasesc pe net la d-terminal sunt toate d4 si au doar 7 pini iar al meu e mai lung si are 13 pini si nu gasesc Si nici pe wikipedia nu zice care e latimea sau cati pini au fiecare. Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 Daca vrei sa incerci sa-ti faci singur mufa poti incerca sa tai o laterala dintr-o mufa centronics(de imprimanta,port paralel).Cred ca se potrivesc la distanta dintre pini. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum