Relav Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 Am intrat in posesia unui afisaj auto ca cel din imaginile de mai jos. Il recunoaste cineva de la ce masina face parte? Este prevazut cu o mufa cu 9 pini dintre care 2 alimenteaza un bec. Are un procesor SAS9684 pe care nu l-am gasit niciunde pe net. Ma gandesc ca daca as avea ceva detalii l-as putea folosi la o Solenza . Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 nu cred ca ai sansa sa o pui la alta masina pe ea scrie in Italiana probabil de la un Fiat.... dar cum o sa faci adapt cu senzorii respectivi cum il va recunoaste computeru de bord ??????????????????????? Link spre comentariu
srdjan Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 am condus multe fiat/alfa/lancia cat am stat prin cizma si n-am vazut niciunde afisaj asemanator... am senzatia ca nu e de autoturism ci mai degraba vreo autoutilitara. evident e doar o parere umila Link spre comentariu
ollync Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 Este un Bord Computer de Opel calibra. Aveam pe undeva si configuratia pinilor. O sa o caut si o sa o postez. Afiseaza ceas, consum instantaneu, consum mediu, viteza medie, approx. cati km mai faci cu benzina ramasa in rezervor, cronometru, temperatura exterioara. Link spre comentariu
Relav Postat Aprilie 8, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2010 Este un Bord Computer de Opel calibra. Aveam pe undeva si configuratia pinilor. O sa o caut si o sa o postez. Afiseaza ceas, consum instantaneu, consum mediu, viteza medie, approx. cati km mai faci cu benzina ramasa in rezervor, cronometru, temperatura exterioara. ollync, Ai gasit configuratia pinilor? Inca ma intereseaza subiectul. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
fratello Postat Aprilie 8, 2010 Partajează Postat Aprilie 8, 2010 Ma indoiesc ca respectivul "trip computer for dashboard" va putea fi folosit pe alta masina decat Opel sau Vauxhall !Pe Solenza merge foarte bine pus bord de Logan, cu toate functiile computerului de bord active !!! Link spre comentariu
ollync Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Din pacate numai in germana. Poti obtine anumite functii si pe alta masina, mai putin cred cea de consum instantaneu si la 100km al benzinei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum