micutu Postat Iulie 26, 2005 Partajează Postat Iulie 26, 2005 Zilele astea m-am cadosit :lol: shi mi-am luat urmatoarele: http://veseg.de/produkte/dvd/segdigital/dvdport/dvdp707 shi ca sa-l conectez la CD playerul de la masina http://digitalworld.ro/produs.php?idprod=1945. Dar e o problema, cand le-am conectat se auzea in difuzoare motorasele de la DVD. DVD-ul l-am probat separat pe un Cass cu caseta adaptoare, si merge perfect. Modulatorul, l-am desfacut are bobina pe ferita, condensator de 1000uf, si am mai pus eu unul de 100nf, am mai modifiacat la intrarile RCA, masa am trecut-o prin rezistente de 100ohmi (aici s-a mai imbunatatit putin) Ce ar mai fi de facut........ :roll: Link spre comentariu
Vizitator kameleon Postat Iulie 31, 2005 Partajează Postat Iulie 31, 2005 Probabil bucla de masaSa nu-mi zici ca ai GND pt audio si GND pt power,,,,,, Link spre comentariu
micutu Postat August 1, 2005 Autor Partajează Postat August 1, 2005 pai asa era dar am desfacut modulatorul shi am trecut masa pri 2 rezistante de 100ohmi, dar in DVD nu pot sa ma uit, oricum am luat altul din ala fara fir, adica emite direct numai trebuie sa-l bag la antena emite vreo 30-40 m dar tot se auz niste zgomote de frecvente inalte,:( Link spre comentariu
Vizitator kameleon Postat August 4, 2005 Partajează Postat August 4, 2005 parca ar fi mai bine sa pui c in loc de r.1nF cred ca ar fi oka.Modulatorul scade fidelitatea.Eu am un pocket, dar il tin pe aku si ma enerveaza tare ca se consuma repede.O sursa dc-dc ar fi perfecta. Mai e o faza cu fire dar omi e lene s-o fac.Sau ku intreare audio simetrica. Link spre comentariu
Vizitator kameleon Postat August 4, 2005 Partajează Postat August 4, 2005 parca ar fi mai bine sa pui c in loc de r.1nF cred ca ar fi oka.Modulatorul scade fidelitatea.Eu am un pocket, dar il tin pe aku si ma enerveaza tare ca se consuma repede.O sursa dc-dc ar fi perfecta. Mai e o faza cu fire dar omi e lene s-o fac.Sau ku intreare audio simetrica. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum