Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

adaptor pentru mp3 protabil

micutu

Postări Recomandate

Zilele astea m-am cadosit :lol: shi mi-am luat urmatoarele:

http://veseg.de/produkte/dvd/segdigital/dvdport/dvdp707

shi ca sa-l conectez la CD playerul de la masina

http://digitalworld.ro/produs.php?idprod=1945.

Dar e o problema, cand le-am conectat se auzea in difuzoare motorasele de la DVD.

DVD-ul l-am probat separat pe un Cass cu caseta adaptoare, si merge perfect.

Modulatorul, l-am desfacut are bobina pe ferita, condensator de 1000uf, si am mai pus eu unul de 100nf, am mai modifiacat la intrarile RCA, masa am trecut-o prin rezistente de 100ohmi (aici s-a mai imbunatatit putin)

Ce ar mai fi de facut........ :roll:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• micutu

2

pai asa era dar am desfacut modulatorul shi am trecut masa pri 2 rezistante de 100ohmi, dar in DVD nu pot sa ma uit, oricum am luat altul din ala fara fir, adica emite direct numai trebuie sa-l bag la antena emite vreo 30-40 m :) dar tot se auz niste zgomote de frecvente inalte,:(

Link spre comentariu
Vizitator kameleon

parca ar fi mai bine sa pui c in loc de r.1nF cred ca ar fi oka.Modulatorul scade fidelitatea.Eu am un pocket, dar il tin pe aku si ma enerveaza tare ca se consuma repede.O sursa dc-dc ar fi perfecta. Mai e o faza cu fire dar omi e lene s-o fac.Sau ku intreare audio simetrica.

Link spre comentariu
Vizitator kameleon

parca ar fi mai bine sa pui c in loc de r.1nF cred ca ar fi oka.Modulatorul scade fidelitatea.Eu am un pocket, dar il tin pe aku si ma enerveaza tare ca se consuma repede.O sursa dc-dc ar fi perfecta. Mai e o faza cu fire dar omi e lene s-o fac.Sau ku intreare audio simetrica.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări