c_anicai Postat Martie 14, 2010 Partajează Postat Martie 14, 2010 am o cameră mai veche model trv11eproblema că în cartea tehnică la pagina 117 versiunea eng., Există la meniu obţiunea VCR SETca în poza ataşată. Dar în meniul camerei nu există această obţiune.De aceea lansez această întrebare poate primesc un eventual ajutor, ştiind că de multe ori mai dispare câte o obţiune din meniu dacă e activată alta, dar eu nu am găsit nimic care să mă ajute.O fi camera cu altă versiune de firmware ? Link spre comentariu
c_anicai Postat August 3, 2010 Autor Partajează Postat August 3, 2010 Nu mai aştept răspuns la subiectul de mai sus.---------Dar revin cu o întrebare:Am o cameră video veche VHS şi S-VHS model m9000 care stă pe dreapta de câţiva ani buni.M-ar interesa să schimb vizorul (ocularul) care cred că este cu tub catodic, si e albnegru, cu altul color provenind de la o cameră mică, şi aş vrea aşa ca ideie să ştiu dacă este posibil acest lucru. Deocamdată mă interesează doar chestia asta, nu săriţi la mine că nimeni nu le ştie pe toate. Link spre comentariu
iora Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 nu este posibil prea usor. semnalele pentru un viewfinder tip lcd sunt in format RGB plus semnalele de sincro, iar pentru monitor CRT B/W sunt doar semnal video complex standard . Link spre comentariu
iora Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 am o cameră mai veche model trv11eproblema că în cartea tehnică la pagina 117 versiunea eng., Există la meniu obţiunea VCR SETca în poza ataşată. Dar în meniul camerei nu există această obţiune.De aceea lansez această întrebare poate primesc un eventual ajutor, ştiind că de multe ori mai dispare câte o obţiune din meniu dacă e activată alta, dar eu nu am găsit nimic care să mă ajute.O fi camera cu altă versiune de firmware ?e posibil ca aceasta optiune sa apara doar in modul "VCR", adica camera setata pentru redare. Link spre comentariu
c_anicai Postat August 3, 2010 Autor Partajează Postat August 3, 2010 e posibil ca aceasta optiune sa apara doar in modul "VCR", adica camera setata pentru redare.am îmţeles problemele legate de schimbarea wiefinderului la m9000.legat de camera digital 8 trv11e, o folosesc numai pentru conversie analog digital, si nu apare VCR SET in mod VCR.------------mai am o intrebare, se poate repara o cameră trv20e care are portul ilink defect, sau ars ? şi cam cât ar costa, camera merge normal pe filmare şi redare dar nu e recunoscută de PC Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum