nutzu11v Postat Martie 14, 2010 Partajează Postat Martie 14, 2010 am cumparat aceasta telecomanda dar nu stiu cum sa o fac sa functioneze am incercat toate tastele dar nimic televizorul nu recepteaza nimic .trebuie ceva codus introdus sau cumas dori sami spuneti asa mai pe larg ce sa fac ca sa o pot folosi .pe cutie nu spune nimic de nici un cod sau altceva .televizorul a functionat pana de curand tot cu o telecomanda universal pana telecomanda a devenit inutilizabila Link spre comentariu
mikella Postat Martie 14, 2010 Partajează Postat Martie 14, 2010 salut!vezi ca trebuie sa ai ceva instructiuni la ea.are coduri pentru fiecare marca de televizor pe hartia care o avea cand ai cumparato.mai demult imi storceam si eu creieri cu de astea.nui greu deloc!bafta Link spre comentariu
Kuki Postat Martie 14, 2010 Partajează Postat Martie 14, 2010 Ba e chiar greu, ca nu demult m-am chinuit si eu cu alt tip, la care in fiecare limba altceva scria la combinatiile de butoane.Tre sa incerci cu 2 butoane simultan sa il pui pe automat, dupa aia daca nu reactioneaza sa te intorci cu 1-2 pozitii de cod in urma pina nimeresti Link spre comentariu
mikella Postat Martie 14, 2010 Partajează Postat Martie 14, 2010 atunci nu mai cumparati chinezarii care au la fiecare limba alt cod!mai demult am avut un televizor care nu avea telecomanda (pierduta)si am folosit vreo 3 telecomenzi ,toate au mers fara probleme.nu mai tin minte dar stiu ca apasai nus ce butoane sa gaseasca codul singur.aceleasi butoane trebuiau apasate pana nimereai codul.adica apasai odata menu +enter de ex si daca nu mergea mai apasai pana mergea.apasai butoanele alea de o mie de ori pana mergea Link spre comentariu
nutzu11v Postat Martie 14, 2010 Autor Partajează Postat Martie 14, 2010 nu are nici o instructiune sau cod asta e problema Link spre comentariu
mikella Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 ai aruncat ambalajul fara sa stii sau asa ai luato? Link spre comentariu
bogdan_ Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 Asta nu te ajuta? http://www.mediasat.com/content.asp?SUB ... &IdMen=268 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum