Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

telecomanda universala amadeus symphony rir-1000

nutzu11v

Postări Recomandate

am cumparat aceasta telecomanda dar nu stiu cum sa o fac sa functioneze am incercat toate tastele dar nimic televizorul nu recepteaza nimic .trebuie ceva codus introdus sau cumas dori sami spuneti asa mai pe larg ce sa fac ca sa o pot folosi .pe cutie nu spune nimic de nici un cod sau altceva .televizorul a functionat pana de curand tot cu o telecomanda universal pana telecomanda a devenit inutilizabila

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mikella

3

• nutzu11v

2

• bogdan_

1

• Kuki

1

Top autori în acest subiect

salut!vezi ca trebuie sa ai ceva instructiuni la ea.are coduri pentru fiecare marca de televizor pe hartia care o avea cand ai cumparato.mai demult imi storceam si eu creieri cu de astea.nui greu deloc!bafta

Link spre comentariu

Ba e chiar greu, ca nu demult m-am chinuit si eu cu alt tip, la care in fiecare limba altceva scria la combinatiile de butoane.Tre sa incerci cu 2 butoane simultan sa il pui pe automat, dupa aia daca nu reactioneaza sa te intorci cu 1-2 pozitii de cod in urma pina nimeresti

Link spre comentariu

atunci nu mai cumparati chinezarii care au la fiecare limba alt cod!mai demult am avut un televizor care nu avea telecomanda (pierduta)si am folosit vreo 3 telecomenzi ,toate au mers fara probleme.nu mai tin minte dar stiu ca apasai nus ce butoane sa gaseasca codul singur.aceleasi butoane trebuiau apasate pana nimereai codul.adica apasai odata menu +enter de ex si daca nu mergea mai apasai pana mergea.apasai butoanele alea de o mie de ori pana mergea

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări