Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

a luat cineva LCD Ampire 2x16 de la comet ?

Vizitator abarbu

Postări Recomandate

tre sa recunosc ca este cel mai complet datasheet ampire pe care il vad. totusi este scos de la alldatasheet... si nu de la producator.

tu ai gasit datasheetul la lcd-ul ala sau ne arati ce ti-a intors google la cautarea dupa ampire???

Mie mi-ar fi jena in locul tau sa ma iau de cineva care incearca sa ajute. Poftim aici lenesule datasheet-ul ampire http://www.datasheetarchive.com/semicon ... eet=283580Sa-ti mai dau un pont. De obicei tot ce stie scrie in datasheet-ul controlerului ca LCD-ul e o sticla ordinara fara controler.
Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• aghora17

5

• Filipone

2

• MirceaM

2

• yo5oqa

1

Top autori în acest subiect

La servici lucrez cu astfel de LCD-uri, AC162A si AC162E. Am datasheeturile de la ele, daca-ti trebuie.

Salutari! Data ultimului post este: Sat Aug 13, 2005 9:10 pm :finga: Multumim oricum pt oferta! Filipone
Link spre comentariu
  • 6 ani mai târziu...

Vad ca aici nu s-a mai scris de 7 ani :) dar pun o intrebare. Pentru LCD-ul din titlu (Ampire 2x16) se pot afisa caracterele rotite cu 180 de grade? Ma intrereseaza pentru ca nu incape prea bine unde trebuie dar s-ar putea taia / poliza 2 sau 3 mm din placa lui, numai pe una din laturile lungi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări