Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme cu scrierea softului pentru PIC16f84A

Vizitator maristancu

Postări Recomandate

Vizitator maristancu

am o problema la scrierea softului pentru PIC16f84A .scris in MPLAB nu-mi trece valoarea din W in PORT A sau B Unde gresesc:PROCESSOR 16F84 include "p16f84.inc"__CONFIG _CP_OFF &_WDT_OFF &_PWRTE_ON &_XT_OSC Cblock 0x0CWCYCLEPRESCwaitendcORG 0x00goto MainORG 0x04goto Main include "bank.inc" include "button.inc" include "wait.inc" Main BANK1 movlw 0xff movwf TRISA movlw 0x00 movwf TRISB BANK0 clrf PORTB Loop button 0,PORTA,2,.100,On button 0,PORTA,3,.100,Off goto Loop On bsf PORTB,7 return Off bcf PORTB,7 return end este un progrem luat de aici:http://www.mikroe.com/ro/product/books/PICbook/6_04Poglavlje.htm

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sofian

1

Top autori în acest subiect

Vizitator yo9hnh

Sigur nu da nici o eroare ?Stiu ca mplab este case sensitive asa ca button trebuie scris cu B, in cazul etichetelor este case sensitive(labels) dar nu sunt sigur de macro ?Analizand codul de la prima vedere, normal ar trebui sa functioneze fara probleme.Nu am instalat mplab, asa il testam in proteus sa vad cum se comporta.Maine voi incerca sa il instalez si voi reveni cu un raspuns.Robert

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări