Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV NEI Cu imagine care palpaie cu fv. aleatorie

GRIGORE

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• GRIGORE

4

• mihaim

2

• Tavi

1

Top autori în acest subiect

mai frate , cand vad asemena intrebari imi vine sa sterg topicul oameni buni , un minim de logica presupune ca atunci cand cereti ceva , precizati si ce anume cereti la fel cel cu panasonicul, care vrea service mode pentru " panasonicul lui " :evil:

Link spre comentariu

Din nou imi cer mii de scuze pt. modul de loc profesionol in felul in care am facut solicitarea.Tv-ul este un NEI sasiu 02TA062C iar modelul este N21S4X.Procesor si jungla are TDA935x-6x-8x N2. mai explicit manifestarea defectului este : imaginea apare pt. 1,2,3 secunde si dispare cam tot pt. acelasi interval de timp .Cat timp ecranul este negru tens. din catozii tubului este maxima neexistand comanda dinspre tda.Daca reduc la minim lumina si contrastul imaginea ramane aproape constant pe ecran.Am zis eu, ca ar avea legatura cu curentul de fascicol sau cu reactia de curent din etajele finale video care se intoarce tot spre tda probabil pt. a stabili automat nivelul de negru.De aceea eu speram la schema. Tubul este facut in Lituania si probabil si televizorul.Daca stiti si alta aplicatie(tv) cu procesorul(TDA935x-6x-8x N2.pdf) si mi-o puteti da si mie cred ca mi-ar fi de mare ajutor. Va multumesc anticipat Grig

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări