Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alimentator AC 6V 350mA

Vizitator Enemy

Postări Recomandate

Vizitator Enemy

Buna ziua,Am nevoie sa alimentez un aparat american cu curent alternativ AC de 6V/350mA.Va rog daca stie cineva unde pot gasi asa ceva, sau cum as putea rezolva problema.Va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• miron1947

6

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator Enemy

Buna ziua,sa-mi scuzati indrazneala, dar nu-mi dau seama cum si unde as monta ce mi-ati aratat dvs in linkul de mai sus. (Ma asteptam sa fie ceva cu doua mufe, un stecher in priza si cealalta mufa in aparat:)Totusi, este pe curent alternativ AC? Multumesc

Link spre comentariu

Ok, totusi nu vad legatura cu subiectul discutat...

In cazul robotului, nu are importanta frecventa, dar pentru ca nu ati specificat despre ce este vorba, m-am simtit dator sa intreb, daca nu este un ceas, la care frecventa sa fie importanta.
Link spre comentariu
Vizitator Enemy

Ok, am inteles, multumesc.Buna ziua,Am nevoie sa alimentez un aparat american cu curent alternativ AC de 6V/350mA.Va rog daca stie cineva unde pot gasi asa ceva, sau cum as putea rezolva problema.Va multumesc pentru orice informatie

Link spre comentariu

Va rog daca stie cineva unde pot gasi asa ceva, sau cum as putea rezolva problema.

Nu stiu unde gasit unul gata facut, dar la transformatorul indicat de mine, trebuie doar sa-i legati un fir cu stecher pe partea cu 220V si unul cu o mufa comapatibila cu cea de pe aparat.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări